σκολάκης
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Μ’ αρέσει ένα ρητό που λέει “Without hard work and discipline it is difficult to be a top professional”. Ο Γιώργος είναι ένας TOP ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ αλλά και άνθρωπος.

Σε μια από τις χειρότερες φάσεις της ζωής μου σε ψυχολογικό επίπεδο, μου έτυχε ένας τραυματισμός στο γόνατο. Ενώ βρισκόμουν στο εξωτερικό, βρήκα την υπηρεσία Remote Personal Training του Γιώργου. Στην αρχή ήμουν επιφυλακτικός. Φοβόμουν οτι δεν θα γίνει δουλειά από απόσταση. Έλα όμως που έγινε πολύ καλύτερη δουλειά από φημισμένες κλινικές του εξωτερικού. Ο Γιώργος με έκανε να νιώσω ασφάλεια μιας και προσωπικά στο εξωτερικό ο τραυματισμός δεν ήταν και η καλύτερη εμπειρία. Ειδικά για εμένα που η προπόνηση είναι ένα καθημερινό must στη ζωή μου. Με τον τραυματισμο όμως δεν μπορούσα να προπονηθώ και η ψυχολογία μου μέρα με την μέρα χειροτέρευε και ένιωθα οτι δεν θα ξαναπροπονηθώ ποτέ.

Ο Γιώργος όμως με υπομονή, πραγματικό ενδιαφέρον και επαγγελματισμό με στήριξε σε σωματικό και ψυχολογικό επίπεδο και φτάσαμε σε 1 περίπου μήνα να είμαι πίσω στην καθημερινότητά μου. Ο Γιώργος όμως δεν με παράτησε μόλις έγινα καλά. Έγινε ένας καλός σύμβουλος μου και τίμησε κάθε ευρώ που πήρε από εμένα με το παραπάνω. Με ρωτάει τακτικά πως είμαι και παρακολουθούμε ό,τι προκύψει και αν προκύψει.

Σε ευχαριστώ πολύ Γιώργο – δεν θα ξεχάσω πότε τον τρόπο που με βοήθησες.

Μυοσκελετικη διερευνηση
Για κάθε νέο ασκούμενο διεξάγουμε πρώτα εξατομικευμένη μυοσκελετική διερεύνηση και λήψη ιστορικού