Το υψηλό επίπεδο επιστημονικής κατάρτισης και η πρακτική εμπειρία του έμψυχου δυναμικού μας, ολοκληρώνεται από έναν άρτια εξοπλισμένο χώρο, με έμφαση στη λεπτομέρεια. 

Ασύγκριτη καθαριότητα
365 ημέρες το χρόνο.

Εξοπλισμός

Η επιλογή του εξοπλισμού μας, αποτελεί προϊόν μια αργής και δυναμικής διαδικασίας με κύριο γνώμονα τις ανάγκες των ασκούμενων μας. Από το 2015 επενδύουμε σε καινοτόμα μηχανήματα πνευματικής τεχνολογίας, της πρωτοπόρου Keiser.

Με τη βοήθεια της πνευματικής τεχνολογίας, η εφαρμογή κάθε προγράμματος άσκησης, διακρίνεται για: 

  1. Την επίτευξη μέγιστης προοδευτικότητας όσον αφορά την  αντίσταση που χρησιμοποιούμε (αύξηση της αντίστασης μέχρι και 100 γρ.) με το πάτημα ενός κουμπιού.
  2. Την αποτελεσματικότερη διαχείριση της αδράνειας καθιστώντας την προπόνηση αντιστάσεων πιο φιλική σε ασκούμενους με μικρή προπονητική εμπειρία και αυξημένη μυοσκελετική ευαισθησία. 
  3. Τη φιλοσοφία του, σχετικά με το μέγεθος της αντίστασης που εφαρμόζεται σε διαφορετικές φάσεις της κίνησης, επιτρέποντας την εκτέλεση περισσότερων επαναλήψεων με το μέγιστο ατομικό εύρος κίνησης.
  4. Τη δυνατότητα εκτέλεσης ασκήσεων με μεγαλύτερη ταχύτητα κίνησης, διατηρώντας την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια κάθε επανάληψης στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο.