Νάσος Δάγκαλης
Δοκιμάζοντας διάφορα προγράμματα, με ποικίλους και συνήθως χαμηλούς βαθμούς επιτυχίας και με την καθιστική ζωή -λόγω εργασίας- τα τελευταία 2-3 χρόνια να αρχίζει να έχει αντίκτυπο στο σώμα μου, απευθύνθηκα στον Γιώργο και το Body Solutions.

Θα το πω ευθέως: ο Γιώργος ξέρει! Είναι απόδειξη της βαθιάς γνώσης του σε προπονητική και ανατομία το ότι 1. χρειάστηκαν ελάχιστες συνεδρίες διά ζώσης για να καταλάβει τι χρειαζόμουν και 2. το πρόγραμμα που μου έδωσε με έβαλε γρήγορα σε μια πορεία η οποία και διόρθωσε τα προβλήματα που είχα (πόνοι, μυϊκές αδυναμίες, στάση σώματος κλπ.) και με κάνει να προχωράω προς τους στόχους μου.

Παρά το ότι ζω στο εξωτερικό, υπάρχει άψογη συνεννόηση μέσω skype σε τακτά χρονικά διαστήματα. Ο Γιώργος δεν μου κρατάει το χέρι (εκεί που πρέπει κανείς να ακούσει το “σκάσε και κολύμπα”, θα το ακούσει), αλλά είναι εκεί για υποστήριξη και βελτιώσεις, καθώς και παρακολούθηση της προόδου. Την εμπιστοσύνη που θα του δείξει ο αθλούμενος, ο Γιώργος την ανταποδίδει και τα αποτελέσματα φαίνονται γρήγορα.

Μυοσκελετικη διερευνηση
Για κάθε νέο ασκούμενο διεξάγουμε πρώτα εξατομικευμένη μυοσκελετική διερεύνηση και λήψη ιστορικού