κυριάκος τζιτζιρής
Τον τελευταίο καιρό έψαχνα να βρω λύση για το χρόνιο πόνο και τη δυσφορία στα γόνατα και την περιοχή της πλάτης. Ένα φίλος μου μίλησε για το Γιώργο με τα καλύτερα λόγια. Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή ήμουν λίγο διστακτικός κυρίως λόγο της απόστασης.

Μιλώντας με το Γιώργο μου εξήγησε ότι η απόσταση δεν ήταν ένα ανυπέρβλητο εμπόδιο εφόσον έχω αποφασίσει ότι θέλω να γυμναστώ. Το πρόγραμμα που πρότεινε ήταν ένα υβρίδιο remote personal training καθώς η απόσταση του Body Solutions από την περιοχή μου ήταν μεγάλη, αλλά όχι και τελείως απαγορευτική.

Από το πρώτο ραντεβού και τη  μυοσκελετική αξιολόγηση κατάλαβα την έννοια του εξατομικευμένου προγράμματος άσκησης. Ο πόνος στα γόνατά μου βελτιώθηκε σύντομα και σταμάτησε να αποτελεί τον κύριο ανασταλτικό παράγοντα συμμετοχής μου σε πρόγραμμα άσκησης. Η δυσφορία στην πλάτη μου κατά τη διάρκεια της ημέρας μειώθηκε αισθητά. Παράλληλα και σε μικρό σχετικά χρονικό διάστημα ήρθαν και τα πρώτα αποτελέσματα σε αισθητικό επίπεδο.

Μετά από 6 συνεδρίες στο Body Solutions συνεχίζω να προπονούμαι μόνος μου στο γυμναστήριο της επιλογής μου. Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με την τεχνική εκτέλεσης των ασκήσεων ανατρέχω στα αναλυτικά βίντεο που μου παρέχει η υπηρεσία  remote personal training.

Σύντομα κατάλαβα ότι η απόσταση δεν ήταν ποτέ το πραγματικό εμπόδιο. Η απόφαση να κάνω κάτι για το σώμα μου και η ευκαιρία μου να συναναστραφώ με το Γιώργο ήταν το μόνο που χρειάζονταν.

Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα …

Μυοσκελετικη διερευνηση
Για κάθε νέο ασκούμενο διεξάγουμε πρώτα εξατομικευμένη μυοσκελετική διερεύνηση και λήψη ιστορικού