κώστας αργυρίου
Οι λόγοι που με οδήγησαν να έρθω σε επαφή με το Γιώργο είναι αρκετοί. Επισκεπτόμουν το γυμναστήριο του Ωκεανού ακολουθώντας ένα ατομικό πρόγραμμα τα Σαββατοκύριακα χωρίς επιτήρηση αλλά οι ενοχλήσεις που ένιωθα στο γόνατο και τη μέση μου μετά από κάθε επίσκεψη μου δημιουργούσαν δυσφορία αντί για ευεξία.

Πριν από έξι μήνες βλέποντας τον ιδιαίτερο χώρο που είχε δημιουργήσει και τον συνεχώς αυξανόμενο αριθμό συμμετεχόντων άρχισα να ρωτάω για το τι είναι αυτό που προσφέρει και τι είναι αυτό που τον διαφοροποιεί από τους άλλους. Διαβάζοντας το βιογραφικό του καθώς και τα ενθουσιώδη σχόλια των ατόμων που προπονούνται υπό την καθοδήγηση έκανα το βήμα για μια προσωπική αξιολόγηση.

Αυτό ήταν, η θετική αύρα που μεταδίδει μαζί με τη σιγουριά ότι αυτό που προτείνει μπορεί να το υποστηρίξει στην πράξη και το γεγονός ότι τα  πρώτα αποτελέσματα ήταν άμεσα ορατά με βοήθησαν να αλλάξω σύντομα νοοτροπία και από περιστασιακός επισκέπτης του γυμναστηρίου να γυμνάζομαι συστηματικά με την καθοδήγηση ενός εξαιρετικού επαγγελματία με μεγάλες επικοινωνιακές δυνατότητες, στοχευμένα χωρίς να χάνω χρόνο, χωρίς να σπαταλώ ενέργεια, δίχως τραυματισμούς σε ένα πολύ όμορφο χώρο.

Μυοσκελετικη διερευνηση
Για κάθε νέο ασκούμενο διεξάγουμε πρώτα εξατομικευμένη μυοσκελετική διερεύνηση και λήψη ιστορικού