βολακάκης
Μετά από 18 μήνες συστηματικής ενασχόλησής μου με την προπόνηση τεχνικής κολύμβησης, άρχισα να αισθάνομαι έντονη δυσφορία και πόνο στην περιοχή ανάμεσα και πάνω από τις ωμοπλάτες. Παράλληλα σε περιόδους πολύ έντονης προπόνησης αισθανόμουν μούδιασμα στην εσωτερική επιφάνεια του δεξιού βραχίονα που κατέρχονταν από το ύψος της μασχάλης μέχρι και το αντιβράχιο.

Αναζητώντας λύση στο πρόβλημά μου δοκίμασα yoga, αθλητικό μασάζ και διάφορα άλλα. Η δυσφορία σε ωμοπλάτες και δεξί άνω άκρο δεν εξαλείφονταν με τίποτα, παρά μόνο υποχωρούσαν προσωρινά για όσο χρονικό διάστημα μείωνα την προπόνησή μου στην πισίνα. Δεν μπορούσα να φανταστώ ποτέ, ότι κρατώντας τα χέρια μου τεντωμένα και ακίνητα πάνω από το κεφάλι μέσα στο νερό για μερικές ώρες την εβδομάδα θα μπορούσε να μου δημιουργήσει τέτοιου είδους μυϊκή και όχι μόνο δυσφορία.

Λίγο πριν πάρω την απόφαση να απευθυνθώ σε κάποιο ορθοπεδικό, μου συστάθηκε  από συναθλητές μου να μιλήσω με τον κύριο Γεωργά. Μετά από μια πλήρη μυοσκελετική αξιολόγηση της πάσχουσας περιοχής, έφτιαξε για εμένα ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα ασκήσεων το οποίο θα μπορούσα να εκτελώ και στο σπίτι. Πριν ξεκινήσω την καθημερινή εκτέλεση του προγράμματός μου, αφιερώθηκε ο απαραίτητος χρόνος για την επίδειξη και πλήρη κατανόηση του τρόπου εκτέλεσης των ασκήσεων. Επειδή η απόσταση της έδρας του Body Solutions από την περιοχή διαμονής μου ήταν απαγορευτική ώστε να εκτελώ το πρόγραμμά μου υπό την προσωπική επίβλεψη του κυρίου Γεωργά, όλο το ασκησιολόγιο βιντεοσκοπήθηκε προκειμένου να ανατρέχω σε αυτό όποτε χρειαζόταν. Παράλληλα με το πρόγραμμα αντιστάσεων, μου σύστησε να συνεχίσω την προπόνησή μου στην πισίνα κανονικά χωρίς υπερβολές και να τον ενημερώνω κάθε εβδομάδα για την εξέλιξη της πορείας μου.

Χρειάστηκαν μόλις 2 εβδομάδες για την πλήρη υποχώρηση των δυσάρεστων συμπτωμάτων μου. Χαίρομαι ιδιαίτερα που μπορώ να πιέσω και πάλι τις προπονήσεις μου χωρίς να με απασχολεί τίποτα. Με σιγουριά μπορώ να πω ότι το  Body Solutions δεν είναι απλά άλλο ένα επιχειρηματικό brand, αλλά όνομα και πράγμα! Η πιο εύστοχη ονομασία που θα μπορούσε να υπάρξει για αυτό το είδος των υπηρεσιών.

Ευχαριστώ πολύ τον κύριο Γεωργά για την ανώτερη ποιότητα υπηρεσιών που μου προσέφερε. Πραγματικά οι γνώσεις και η εμπειρία που διαθέτει είναι απερίγραπτες.

Μυοσκελετικη διερευνηση
Για κάθε νέο ασκούμενο διεξάγουμε πρώτα εξατομικευμένη μυοσκελετική διερεύνηση και λήψη ιστορικού