Γιάννης Πιέρρος
Καταλάβαινα ότι κάτι πάει στραβα στην περιοχη του δεξιού μου ώμου/ωμοπλάτης και ξυπνούσα σχεδόν κάθε μέρα νιώθοντας σφιγμένος. Αυτά μου δημιουργούσαν πόνο (κυρίως όταν ξυπνούσα), ένιωθα ότι δε μπορούσα να βρω βολική θεση για το χέρι μου όταν ήμουν καθιστός και αδυνατούσα να εκτελέσω σωστά αρκετές ασκήσεις.

Από τη 2η κιόλας βδομάδα άρχισα να ξυπνάω σαν κανονικός άνθρωπος και να ανακτώ τον έλεγχο στις κινήσεις μου. Όταν είχα πρωτοσυναντηθεί με το Γιώργο, μου είχε πει ότι θα χρειαστεί γύρω στον 1 χρονο να διορθωθώ (και γύρω στον 1,5 αν θυμάμαι σωστά μέχρι να σταματήσω να νιώθω διαφορά ανάμεσα σε δεξιά και αριστερή πλευρά). Τώρα (9,5 μήνες μέτα την αρχή της συνεργασίας μας) ο έλεγχος της δεξιάς ωμοπλάτης μου έχει επανέλθει πλήρως. Η αίσθηση διαφοράς ανάμεσα στις δύο πλευρές μου έχει σχεδον εξαλειφθεί. Αρχικά επέλεξα το Γιώργο με το σκεπτικό ότι θα διόρθωνα μόνο το πρόβλημα της ωμοπλάτης. Τελικά τον εμπιστεύθηκα για ολόκληρο το πρόγραμμα μου και σίγουρα δεν έχασα. Σε όλα αυτά θα πρέπει να λάβει κανείς υπόψιν του ότι το καλοκαίρι είχα 2,5 μήνες αποχής από τη γυμναστική, οπότε τα αποτελέσματα επιτεύχθηκαν σε καθαρό χρόνο 7 μηνών.

Ο Γιώργος είναι ένας φοβερός επαγγελματίας και άνθρωπος. Είναι πάντα δίπλα σου και ακόμη κι αν δεν του αναφέρεις την πρόοδο σου, θα σε ρωτήσει από μόνος του. Αν κάποιοι διστάζουν λόγω της απόστασης, έχω να πω να τους πω: εμπιστευθείτε τον με κλειστά μάτια.

Μυοσκελετικη διερευνηση
Για κάθε νέο ασκούμενο διεξάγουμε πρώτα εξατομικευμένη μυοσκελετική διερεύνηση και λήψη ιστορικού