Ο λόγος για τον οποίο απευθύνθηκα στον Γιώργο και στο Bodysolutions ήταν ο μόνιμος και οξύς πόνος και στα δύο γόνατα λόγω χονδροπάθειας (ιδιαίτερα στο αριστερό).

Ξεκίνησα με την ελπίδα οτι με το personal training θα κατάφερνα να μειώσω τον πόνο και να αρχίσω σιγά σιγά πάλι να συμμετέχω σε δραστηριότητες που απέφευγα λόγο του προβλήματος μου.

Από την πρώτη συνάντηση που είχαμε για την αξιολόγηση κατάλαβα οτι δεν πρόκειται για συνηθισμένο personal trainer.

Η αξιολόγηση διήρκεσε περίπου μία ώρα κατά την οποία με έχει ρωτήσει και έχει καταγράψει οτιδήποτε ήταν σχετικό με τον πόνο που ένιωθα και με είχε βάλει να κάνω διάφορες “κινήσεις” για να αξιολογήσει και ο ίδιος το πρόβλημα μου. Με βάση όλες αυτές τις πληροφορίες μου δημιούργησε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα.

Προς μεγάλη μου έκπληξη είδα διαφορά από την πρώτη συνεδρία, το δεξί γόνατο δεν με πονούσε καθόλου και το αριστερό ήταν καλύτερα. Μετά την δεύτερη συνεδρία μου πέρασε ο πόνος και στο αριστερό γόνατο, σίγουρα υπάρχουν φορές που όταν το κουράσω περισσότερο θα με ενοχλήσει λίγο αλλά από τότε δεν με έχει ξαναπονέσει.

Πραγματικά δεν περίμενα οτι θα δω οποιαδήποτε διαφορά τόσο γρήγορα και ιδιαίτερα στο αριστερό που με πόναγε συνέχεια απο το 2012.

Αν και είμαστε ακόμα στην αρχή δεν θα δίσταζα να συστήσω τον Γιώργο σε οποιονδήποτε. Οι γνώσεις του, ο τρόπος του και η προσοχή που δίνει σε κάθε άνθρωπο που βοηθάει είμαι σίγουρη οτι θα φέρουν αποτέλεσμα.

Μυοσκελετικη διερευνηση
Για κάθε νέο ασκούμενο διεξάγουμε πρώτα εξατομικευμένη μυοσκελετική διερεύνηση και λήψη ιστορικού