δήμητρα ιππιώτη
Στο κλείσιμο ενός χρόνου προπονήσεων στο Body solutions και στο ξεκίνημα του δευτέρου θα ήθελα να μοιραστώ αυτό το επετειακό σημείωμα.. μια προσωπική ανασκόπηση.

Στην δική μου περίπτωση ο λόγος επίσκεψης στο Body solutions ήταν απλός…αγάπη για την γυμναστική.

Από την παιδική μου ηλικία έχοντας δοκιμάσει διάφορα είδη εκγύμνασης, πέρσι τον Σεπτέμβριο πρώτη φορά δοκίμασα την υπηρεσία personal training.

Από φίλους και γνωστούς ο Γιώργος Γεωργάς είχε πολύ υψηλές συστάσεις και εγώ μεγάλη περιέργεια και προσδοκίες. Από το πρώτο κιόλας διάστημα της συνεργασίας μας ανακάλυψα δυνατότητες του σώματος μου οι οποίες ήταν άγνωστες για εμένα στο παρελθόν.

Ο Γιώργος με έναν πρωτόγνωρο τρόπο καθοδήγησης ενίσχυσε τα δυνατά μου σημεία ενώ παράλληλα αντιλήφθηκε τα “τρωτά” δημιουργώντας ένα ισορροπημένο εξατομικευμένο πρόγραμμα και φυσικά αποτέλεσμα. Έπειτα από έναν χρόνο νιώθω το σώμα μου πιο υγιές και δυνατό από ποτέ.

Προτείνω χωρίς δεύτερη σκέψη την υπηρεσία personal training στο Body Solutions. Ο Γιώργος είναι ο απόλυτος επαγγελματίας σε αυτό το είδος γυμναστικής κατέχοντας όχι μόνο την τεχνογνωσία που χρειάζεται αλλά και το πιο σημαντικό για εμένα, τον τρόπο μετάδοσης της.

Μυοσκελετικη διερευνηση
Για κάθε νέο ασκούμενο διεξάγουμε πρώτα εξατομικευμένη μυοσκελετική διερεύνηση και λήψη ιστορικού