Αντώνης Τρουπής
To Δεκέμβριο του 2014 μετά από ένα ερασιτεχνικό αγώνα μπάσκετ άρχισε να με πονάει ο ώμος μου. Αρχικά και σύμφωνα με τις υποδείξεις του γιατρού μου ξεκίνησα φυσικοθεραπεία. Σύντομα αισθάνθηκα βελτίωση αλλά κάθε φορά που προσπαθούσα να επιστρέψω στις αθλητικές μου δραστηριότητες ο πόνος επανέρχονταν σε ηπιότερα επίπεδα από τα αρχικά.

Προσπαθώντας να δώσω λύση στο πρόβλημά μου, ακολούθησα συστηματικά ένα πρόγραμμα ασκήσεων με λάστιχα και αλτήρες το οποίο είχαν φτιάξει σε συνεργασία ο φυσικοθεραπευτής και ο γυμναστής μου. Αισθάνθηκα καλύτερα, αλλά το πρόβλημα συνέχιζε να περιορίζει την αθλητική μου δραστηριότητα με μικρές αλλά συχνές υποτροπές.

Το Δεκέμβριο του 2015 έμαθα για το Body Solutions και γνώρισα το Γιώργο. Μετά από 5 μήνες άσκησης υπό τις υποδείξεις του, ο ώμος μου προοδευτικά σταμάτησε να με πονάει οριστικά. Μπόρεσα να κολυμπήσω ξανά και τα 4 στιλ χωρίς να φοβάμαι νέα υποτροπή. Παίζω ξανά μπάσκετ απροβλημάτιστα και πρόσφατα ολοκλήρωσα τον πρώτο μου αγώνα κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα συνολικής απόστασης 2500 m.

Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!

Μυοσκελετικη διερευνηση
Για κάθε νέο ασκούμενο διεξάγουμε πρώτα εξατομικευμένη μυοσκελετική διερεύνηση και λήψη ιστορικού