καληνυκτάκης
Ο κυριότερος λόγος που ζήτησα τη βοήθεια του Body Solutions ήταν η έλλειψη αποτελέσματος από τα κλασικά προγράμματα του γυμναστηρίου που πήγαινα. Κατά καιρούς είχα δοκιμάσει και κάποια προγράμματα από άλλους personal trainers χωρίς ιδιαίτερα αποτελέσματα. Το μόνο πρόβλημα ήταν η απόσταση και ο διαθέσιμος χρόνος που ήταν απαγορευτικά για να γυμνάζομαι στο χώρο του Body Solutions.

Το remote personal training ήταν μονόδρομος. Είχα κουραστεί να προσπαθώ χωρίς ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Ήθελα και ήμουν έτοιμος να δω ουσιαστική αλλαγή στο σώμα μου.

Με το πρόγραμμα του Body Solutions και την κατάλληλη δίαιτα για πρώτη φορά είχα εμφανές αποτέλεσμα. Παράλληλα με την βελτίωση της εμφάνισης η δύναμή μου αυξήθηκε χωρίς κανένα πόνο στις αρθρώσεις. Για πρώτη φορά κατάλαβα την πρακτική σημασία της λέξης εξατομικευμένο πρόγραμμα άσκησης.

Μετά από περίπου 7 μήνες συστηματικής άσκησης και δίαιτας πέτυχα τους στόχους μου.

Το συστατικό της επιτυχίας είναι διμερές: Από τη μια χρειάζεται το σωστό πρόγραμμα γυμναστικής και η σωστή καθοδήγηση και από την άλλη χρειάζεται η θέληση να το κάνεις. Αυτό που μπορεί να εξασφαλίσει κάποιος από το πρόγραμμα του Body Solutions είναι ότι θα έχει ένα πρόγραμμα γυμναστικής που δεν θα τον κουράσει (εννοώ ψυχολογικά) και θα είναι κομμένο και ραμμένο πάνω του. Η θέληση να το εφαρμόσει είναι καθαρά προσωπικό ζήτημα. Τουλάχιστον μπορεί κάποιος να είναι σίγουρος ότι πρέπει να καταβάλει μόνο την ατομική προσπάθεια και ότι έχει ένα πρόγραμμα σύμμαχο σε αυτήν την πορεία και όχι τροχοπέδη.

Προτείνω ανεπιφύλακτα την υπηρεσία remote personal training σε οποιονδήποτε δυσκολεύεται να δει αποτέλεσμα από την εφαρμογή κλασικών προγραμμάτων γυμναστηρίου.

Υ.Γ.

Μην κοροϊδεύετε κάποια πρόσθετα αναλώσιμα (μαξιλαράκια, λάστιχα κλπ!)  που μπορεί να χρειαστούν. Υπάρχει λόγος.

Μυοσκελετικη διερευνηση
Για κάθε νέο ασκούμενο διεξάγουμε πρώτα εξατομικευμένη μυοσκελετική διερεύνηση και λήψη ιστορικού