Γιώργος Παναγιωτάκης
Με το Γιώργο Γεωργά ξεκίνησα τη συνεργασία μου στα τέλη του 2012. Στόχος αυτής της συνεργασίας ήταν να αυξήσω τις επιδόσεις μου στην αγωνιστική ελεύθερη κατάδυση. Στην αρχή οφείλω να ομολογήσω πως ήμουν αρκετά επιφυλακτικός με την προπονητική του προσέγγιση, μιας και η φιλοσοφία των προγραμμάτων του ήταν και είναι εντελώς διαφορετική συγκριτικά με τα όσα ήξερα και εφάρμοζα μέχρι και εκείνη την στιγμή. Να επισημάνω πώς από το 2008 έως και το 2011 κατάφερα να καταρρίψω τρείς φορές το εθνικό ρεκόρ στη στατική άπνοια και να κατακτήσω το χάλκινο μετάλλιο σε αντίστοιχη διοργάνωση σε αγωνίσματα βάθους. Πίστευα πώς είχα βρει μία αποτελεσματική προπονητική μέθοδο…

Γνωρίζοντας και κατανοώντας τις όποιες ανησυχίες μου, ο Γιώργος ήταν πάντα διαθέσιμος στο να μου δίνει τις απαραίτητες πληροφορίες για κάθε κύκλο προετοιμασίας στον οποίο βρισκόμασταν. Η τακτική επικοινωνία και η συνεχής τροποποίηση του προπονητικού μου προγράμματος, με έφεραν στην καλύτερη φόρμα της ζωής ενώ παράλληλα ακολουθούσα ένα άστατο και πολύ απαιτητικό ωράριο εργασίας!

Λίγους μήνες αργότερα στο ατομικό παγκόσμιο πρωτάθλημα ελεύθερης κατάδυσης στη Σερβία, κατέκτησα το δεύτερο μετάλλιο στην καριέρα μου, βελτιώνοντας το ατομικό και εθνικό ρεκόρ κατά ένα ολόκληρο λεπτό στο αγώνισμα της στατικής άπνοιας.

Ένα χρόνο μετά, δοκιμάσαμε τις δυνάμεις μας σε ένα νέο αγώνισμα για τα δικά μου δεδομένα. Εκείνο της δυναμικής άπνοιας με πέδιλα. Με πολύ μέτριες επιδόσεις στο παρελθόν, κατάφερα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα του 2014 να ισοφαρίσω το πανελλήνιο ρεκόρ με επίδοση 227 μέτρα με μία ανάσα, βελτιώνοντας το προσωπικό μου ρεκόρ κατά 36 μέτρα.

Η συστηματικότητα και η μεθοδικότητα των προπονητικών προγραμμάτων του Γιώργου με έφεραν στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης για το 2015, κατακτώντας το πρώτο μου χρυσό μετάλλιο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα ελεύθερης κατάδυσης βελτιώνοντας παράλληλα και το εθνικό ρεκόρ κατά 23 μέτρα με επίδοση 280μ.

Πριν από λίγες εβδομάδες, επέστρεψα πίσω από το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2016 έχοντας πραγματοποιήσει ένα όνειρο ζωής! Ακόμη ένα μετάλλιο στη συλλογή μου, συνοδευόμενο αυτήν τη φορά με ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ και επίδοση 300 μέτρων!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Γιώργο Γεωργά και το Body Solutions για την άψογη συνεργασία τα τελευταία τέσσερα χρόνια σε όλα τα επίπεδα!

Μυοσκελετικη διερευνηση
Για κάθε νέο ασκούμενο διεξάγουμε πρώτα εξατομικευμένη μυοσκελετική διερεύνηση και λήψη ιστορικού