Η συνεργασία μου με τον Γιώργο και το Body Solutions ξεκίνησε προσπαθώντας να περιορίσω τον χρόνιο πόνο στη μέση μου καθώς και μια πρόσφατη ιερολαγωνίτιδα.

Αν μπορούσα να χρησιμοποιήσω μια λέξη για να περιγράψω την κατάσταση μου θα επέλεγα χωρίς δεύτερη σκέψη την λέξη ‘’ χάλια’’. Γενικά είχα φτάσει σε σημείο να μην μπορώ να διαχειριστώ την καθημερινότητα μου χωρίς κάποιου είδους υποστήριξη (απο ορθοπεδικές ζώνες ως μασάζ και παυσίπονα. Δεν μπορούσα πλέον να τρέχω αλλά τελευταία με την ιερολαγωνίτιδα ούτε να περπατώ.

Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα σταμάτησαν οι πόνοι. Εδώ και ένα μήνα που ξεκινήσαμε δεν πονάω κάθε πρωί που σηκώνομαι από τον ύπνο, πράγμα πρωτόγνωρο σε εμένα τα τελευταία τουλάχιστον 10 χρόνια!!! Άρχισα να περπατάω όπως παλιά χωρίς πρόβλημα. Για τρέξιμο δεν το επιχειρώ ακόμα νομίζω είναι νωρίς αλλά άλλαξε η ψυχολογία μου και νομίζω ότι θα έρθει και αυτό.”

Συστήνω ανεπιφύλακτα τον Γιώργο και το Body Solutions. Δεν μπορώ να ξέρω αν όλοι θα έχουν τα ίδια αποτελέσματα, αλλά αν εγώ που έχω εμπειρία ετών και δεκάδων (στην κυριολεξία και συμπεριλαμβάνω και εξωτερικού Αγγλία) φυσικοθεραπευτών και ορθοπεδικών, που είχα αποφασίσει ότι για πάντα θα πονάω, πάω τόσο καλά αυτό κάτι σημαίνει.

Γιώργο θα συνεχίσω να γυμνάζομαι στο Body Solutions γιατί βλέπω και «αισθάνομαι» το πόσο έχεις εμβαθύνει στην δουλειά σου, πράγμα που δεν είχα συναντήσει ποτέ μέχρι σήμερα.

Υ.Γ.

Ο χώρος σου είναι ιδανικός για τις προπονήσεις μου και ο εξοπλισμός σου “First Class”

Μυοσκελετικη διερευνηση
Για κάθε νέο ασκούμενο διεξάγουμε πρώτα εξατομικευμένη μυοσκελετική διερεύνηση και λήψη ιστορικού