ντάνας
Μετά από ένα γάμο, ένα παιδί και το κόψιμο του τσιγάρου, επί πέντε χρόνια δεν κατάφερα ποτέ να χάσω τα επιπλέον κιλά  που απέκτησα. Παράλληλα έχοντας αποχή όλο αυτό το διάστημα από οποιασδήποτε μορφής τακτικής άσκησης, αποφάσισα να πέσω με τα μούτρα σε διάφορες προπονητικές μεθόδους τύπου street workout, crossfit κλπ για να πετύχω τον στόχο μου. Τα πήγα “πολύ καλά” γιατί μέσα σε ένα χρόνο έχασα 5 από τα 15 περιττά κιλά μου, τον αριστερό μου ώμο από τραυματισμό του υπερακάνθιου, τις δύο κνήμες μου από περιοστίτιδα και τέλος μια επικονδυλίτιδα!!!

Όλα αυτά ήταν αρκετά για να πειστώ ότι κάτι κάνω λάθος. Ξεκίνησα λοιπόν να ψάχνω για κάποιον γυμναστή ο οποίος θα είχε τις γνώσεις και την ικανότητα, να μου προσφέρει ένα προπονητικό σύστημα που αφενός θα με βοηθούσε να ανακάμψω και αφετέρου θα με προστάτευε από μελλοντικούς τραυματισμούς.

Το Γιώργο λοιπόν τον “πέτυχα” στο διαδίκτυο, πέφτοντας πάνω σε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο του για την εκγύμναση των ώμων, που είχε ανεβάσει στο blog του. Αυτό που με έκανε να επικοινωνήσω μαζί του ήταν ότι το άρθρο του ήταν σαφές, κατανοητό και επιστημονικά τεκμηριωμένο. Από την πρώτη κιόλας συνάντηση ο Γιώργος κέρδισε την εμπιστοσύνη μου και αυτό επιβεβαιώθηκε με τα αποτελέσματα που ακολούθησαν. Με την καθοδήγηση του προπονούμαι σχεδόν 2 μήνες τώρα.

Σε αυτούς τους 2 μήνες έκανα αρχικά προπονήσεις με καθοδήγηση από απόσταση (μέσω διαδικτύου) στο σπίτι μου με ότι μέσα διέθετα και κατόπιν συνέχισα στον πλήρως εξοπλισμένο χώρο του Body Solutions.

Αντί να αρχίσω να πλέκω το εγκώμιο του Γιώργου θα αρκεστώ στα αποτελέσματα:

Μετά από δύο μήνες έχω χάσει 11 κιλά, 8 πόντους στη μέση και έχω πάρει 1 πόντο στο θώρακα. Ταυτόχρονα και ίσως το σημαντικότερο όλων, είναι ότι όλα επετεύχθησαν ανακτώντας την κινητικότητα των τραυματισμένων σημείων καθώς επίσης τη δύναμη και την αντοχή μου σε όλο το σώμα. Η συνεργασία μου με το Γιώργο μου έδωσε την ευκαιρία να αποκτήσω μια ολοκληρωμένη άποψη για τη συστηματική άσκηση και χαίρομαι ιδιαίτερα γι’ αυτό.

Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ για την άκρως επιτυχημένη συνεργασία μας.

Συνεχίζουμε ακάθεκτοι.

Μυοσκελετικη διερευνηση
Για κάθε νέο ασκούμενο διεξάγουμε πρώτα εξατομικευμένη μυοσκελετική διερεύνηση και λήψη ιστορικού