Παπαγεωργίου Τάσος

Τασος

PERSONAL TRAINER

Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, με ειδικότητα την αποκατάσταση μυοσκελετικών παθήσεων και κακώσεων, υπήρξε εποχή που τα σουτ μου ήταν τόσο δυνατά όσο και τα όνειρά μου να αναδειχθώ σε αθλητικό φαινόμενο: για αυτό και κατά την παιδική και εφηβική μου ηλικία ασχολήθηκα ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο.

Η εργασιακή μου εμπειρία ξεκίνησε από το κέντρο αποκατάστασης και αποθεραπείας «Λαέρτειον», όπου και  μου δόθηκε η ευκαιρία να αναπτύξω τις ικανότητες μου στο πεδίο της άσκησης και αποκατάστασης ειδικών πληθυσμιακών ομάδων. 

Μότο μου είναι: γιατί να περιορίζεσαι σε έναν συμβατικό εξοπλισμό γυμναστικής, όταν μπορείς να μεταμορφώσεις τα πάντα σε έργο τέχνης της άθλησης; Γι’ αυτό και είμαι γνωστός για τη δημιουργικότητά μου και την ικανότητα μου να δημιουργώ ασκήσεις, αξιοποιώντας κάθε διαθέσιμο υλικό. Από λάστιχα αντίστασης μέχρι λάστιχα φορτηγού! 

Κινητήριος δύναμη στο έργο μου, είναι η δυνατότητα που μου δίνει να συμβάλω ευεργετικά στην υγεία και ποιότητα ζωής των ασκούμενων. Γιατί σημασία δεν έχει μόνο να «χτίζουμε» μυς, αλλά να οικοδομούμε μια ζωή γεμάτη ευεξία.

Όταν δεν θα με δεις να γυμνάζομαι με αντιστάσεις, θα με βρεις σε κάποιο γήπεδο με παρέα και μια ρακέτα στο χέρι. Γιατί μια καλή παρτίδα τένις δεν έβλαψε ποτέ κανέναν – εκτός κι αν είσαι η μπάλα!