Πρωτόκολλο εισόδου

Ακολουθούν οι ενέργειες και η σειρά με την οποία πρέπει να εκτελούνται:

  1. Είσοδος στο χώρο, άμεση εφαρμογή αντισηπτικού από το σταθμό αντισηψίας που βρίσκεται στα δεξιά της κεντρικής εισόδου.
  2. Απολύμανση των υποδημάτων στο απολυμαντικό ταπέτο που βρίσκεται μπροστά στην είσοδο και εντός του χώρου υποδοχής. Η παραπάνω ενέργεια δεν αναιρεί τη σημασία των καθαρών υποδημάτων από άλλους ρύπους όπως πέτρες, χώμα ή λάσπη τις βροχερές ημέρες. Σε κάθε περίπτωση ελέγξτε την καθαριότητα των υποδημάτων σας κατά την είσοδο.
  3. Στέγνωμα των υποδημάτων στο ταπέτο που βρίσκεται μπροστά από το απολυμαντικό ταπέτο. Το στέγνωμα είναι απαραίτητο καθώς το απολυμαντικό ταπέτο είναι εμποτισμένο.
  4. Αναμονή στην ρεσεψιόν για θερμομέτρηση.
  5. Αποθηκεύετε τα προσωπικά σας αντικείμενα σε διαθέσιμο ερμάριο του χώρου άσκησης ή των αποδυτηρίων.
  6. Πλύσιμο και στέγνωμα των χεριών, κατόπιν άμεση εφαρμογή αντισηπτικού. Παρακαλώ δείτε τα βίντεο οδηγιών πατώντας εδώ και εδώ.
  7. Κάθε φορά που τα χέρια σας έρχονται σε επαφή με το πρόσωπο, το κινητό ή τα προσωπικά σας αντικείμενα κάνετε χρήση αντισηπτικού.

Κλείνοντας, θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι, σε περίπτωση που αισθάνεστε οποιαδήποτε αδιαθεσία και εμφανίζετε θερμοκρασία σώματος 37,3 °C ή και μεγαλύτερη, μείνετε στο σπίτι και επικοινωνήστε με τον προσωπικό σας γιατρό.