Γούλας Μιχάλης

Μιχάλης

PERSONAL TRAINER

Όπως επιβεβαιώνει και η επιστήμη, ως το νεότερο μέλος της, είμαι ο πιο διασκεδαστικός της οικογένειας του Body Solutions!

Αποφοίτησα από τη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με ειδικότητα στην Προπόνηση Αποκατάστασης σε Μυοσκελετικές Κακώσεις και Παθήσεις. Επίσης είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού της Ιατρικής Σχολής στην κλινική εργοσπιρομετρία.

Κατά τα άλλα, ως παιδί, αλλά και ως έφηβος ασχολήθηκα ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο και περηφανεύομαι να λέω ότι τα σουτ μου ήταν πιο απρόβλεπτα και από την πλοκή του Inception!

Διακρίνομαι για την ικανότητα μου να δημιουργώ και να προσαρμόζω ασκήσεις στα μέτρα του κάθε ασκούμενου. Το μότο μου στην προπόνηση αντιστάσεων: «Μπορεί να γίνει και με διαφορετικό τρόπο». Σαν να λέμε όσοι πιστεύουν ότι η άσκηση είναι βαρετή, είναι σαν να πιστεύουν ότι το νερό δεν βρέχει…

Στον ελεύθερο μου χρόνο μου αρέσει να ακούω μουσική (και να ενημερώνομαι για μουσικά κουτσομπολιά των 80’s), να γυμνάζομαι με αντιστάσεις (καμιά φορά ταυτόχρονα) και να κάνω διάφορα σπορ, ανάλογα την παρέα και την εποχή – το μόνο σίγουρο είναι ότι τον χειμώνα με την πρώτη ευκαιρία παίρνω τα βουνά για να κάνω σκι.