Υπηρεσίες

Εξατομικευμένη άσκηση

 

Στο Body Solutions παρέχουμε αποκλειστικά και μόνο βιώσιμα εξατομικευμένα προγράμματα σωματικής άσκησης με αντιστάσεις. Η διάρκεια κάθε συνεδρίας ανέρχεται στα 60′. Τουλάχιστον 2 πτυχιούχοι επιστήμονες της άσκησης με εξειδίκευση στην προπόνηση αντιστάσεων, επιβλέπουν και καθοδηγούν το ατομικό πρόγραμμα μέχρι και 6 ασκούμενων. Εναλλακτικά και όπου κρίνεται απαραίτητο, παρέχονται και ατομικές συνεδρίες.

Το πρόγραμμα κάθε ασκούμενου σχεδιάζεται αποκλειστικά και μόνο μετά από λήψη ιστορικού και μυοσκελετική διερεύνηση διάρκειας 45′-60′.  Η παραπάνω διαδικασία δεν πρέπει να συγχέεται με την τυπική εγγραφή γυμναστηρίου. Η λήψη ιστορικού και η μυοσκελετική διερεύνηση εξυπηρετούν την συλλογή των πρωτών απαραίτητων πληροφοριών για την δημιουργία ενός εξατομικευμένου, προγράμματος που περιλαμβάνει συμβατές ασκήσεις με την παρούσα κινητική επιδεξιότητα και μυοσκελετική ικανότητα σας.

Αν θέλετε γρήγορα, εύκολα, ”εγγυημένα” αποτελέσματα, χωρίς συνειδητή συμμετοχή και προσπάθεια κατά την διαδικασία, υπάρχει πληθώρα ανθρώπων και γυμναστηρίων που δίνουν τέτοιου είδους υποσχέσεις.

Το Body Solutions δεν είναι ένα από αυτά.

Οι χρεώσεις μας αναλυτικά πατώντας εδώ.