συστάσεις

Ανδρέας Ζουρδός
Διαιτολόγος

“Έχοντας 17 χρόνια εμπειρία σαν αθλούμενος στο χώρο των γυμναστηρίων μπορώ να πω με βεβαιότητα πως ο Γιώργος είναι πρότυπο επαγγελματία γυμναστή. Οι γνώσεις του είναι πολύ μακριά από το τι συναντά κανείς καθημερινά στα γυμναστήρια. Ξέρω πως όταν ένας πελάτης μου δουλεύει με το Γιώργο είναι στα χέρια του κορυφαίου στο είδος του. Ανεξαρτήτως σε τι επίπεδο φυσικής κατάστασης βρίσκεται ένας άνθρωπος, ακόμα και 1 ώρα με το Γιώργο είναι η καλύτερη επένδυση που μπορεί να κάνει για το σώμα του.”


Δημήτρης Παναγιωτακόπουλος

“Πρώτη φορά βρήκα αυτό που περίμενα. Κάποιον που να κοιτάξει σε βάθος τα θέματα που με απασχολούν στο σώμα μου και να σχεδιάσει ένα σωστά δομημένο και προσωποποιημένο πρόγραμμα. Ο Γιώργος Γεωργάς ξέρει πολύ καλά την ανθρώπινη μυοσκελετική ανατομία και φυσιολογία. Η εφαρμογή των ασκήσεων γίνεται με την επίβλεψη των έμπειρων συνεργατών του. Συγχαρητήρια στην ομάδα! Συνιστώ ανεπιφύλακτα!”


Παύλος Βερναδάκης

“Στο Body Solutions και στο Γιώργο Γεωργα χρωστάω ότι πλέον μπορώ να κάνω ότι έκανα πριν τον τραυματισμό μου από ρήξη πρόσθιου χιαστού και μηνίσκου.
Επαγγελματισμός, πληρότητα μηχανολογικού εξοπλισμού, συνέπεια, καθαριότητa, αλλά κυρίως γνώση του αντικειμένου, είναι αυτό που κάνει το Body Solutions έναν ξεχωριστό χώρο άθλησης για οποιονδήποτε θέλει personal γυμναστική με πολύ προσιτές τιμές.”


Π. Δ.

“Το ότι, εκτός από personal trainer, ξεχωρίζεις και σαν άνθρωπος, φαντάζομαι ότι θα το έχεις ακούσει από πολλούς ασκούμενούς σου, φίλους και γνωστούς, αλλά δε γίνεται να μην στο γράψω κι εγώ.”


σμυρνιωτάκη ελένη

Ελένη Σμυρνιωτάκη

“Η συνάντηση μου με τον Γιώργο ήταν τυχαία…. Ένα ραντεβού για αξιολόγηση ήταν αρκετό για να καταλάβω ότι βρήκα αυτό που χρειάζομαι. Οι γνώσεις του, το ενδιαφέρον του , η διακριτικότητα κατά τη διάρκεια των συνεδριών, ο άψογος χώρος του, η αγάπη του γι’ αυτό που κάνει, τον κατατάσσουν στην κορυφή!”


Κατερίνα Φραγκουδάκη

“Προτείνω τον Γιώργο ανεπιφύλακτα σε οποιονδήποτε θέλει να εντάξει τον αθλητισμό στην ζωή του, είτε επειδή αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με το σώμα του , είτε απλά επειδή θέλει να έχει μια προσωποποιημένη άσκηση πάνω στις δικές του ιδιαιτερότητες και ανάγκες. Είμαι σίγουρη πως θα είναι η καλύτερη επιλογή που θα έχετε κάνει σε τέτοιου είδους άσκηση μέχρι στιγμής!”

κατερίνα φραγκουδάκη


Γιάννης Πιέρρος

Γιάννης Πιέρρος

“Ο Γιώργος είναι ένας φοβερός επαγγελματίας και άνθρωπος. Είναι πάντα δίπλα σου και ακόμη κι αν δεν του αναφέρεις την πρόοδο σου, θα σε ρωτήσει από μόνος του. Αν κάποιοι διστάζουν λόγω της απόστασης, έχω να πω να τους πω: εμπιστευθείτε τον με κλειστά μάτια.”


Δήμητρα Ιππιώτη

“Ο Γιώργος με έναν πρωτόγνωρο τρόπο καθοδήγησης ενίσχυσε τα δυνατά μου σημεία ενώ παράλληλα αντιλήφθηκε τα “τρωτά” δημιουργώντας ένα ισορροπημένο εξατομικευμένο πρόγραμμα και φυσικά αποτέλεσμα. Έπειτα από έναν χρόνο νιώθω το σώμα μου πιο υγιές και δυνατό από ποτέ.”

δήμητρα ιππιώτη


αλέξανδρος καρυστινός

Αλέξανδρος Καρυστινός

“Η λύση όμως βρέθηκε στο πρόσωπο του Γιώργου Γεωργά, φιλου μου πλέον και ιδρυτή του Body Solutions. Από την πρώτη τηλεφωνική μας επικοινωνία κατάλαβα ότι είχα να κάνω με έναν άνθρωπο με γνώσεις, γεγονός το οποίο επιβεβαιώθηκε στο πρώτο μας ραντεβού. Από το οποίο έφυγα γνωρίζοντας ότι η ζωή μου πλέον αλλάζει.”


Αντώνης Καληνυκτάκης

“Με το πρόγραμμα του Body Solutions και την κατάλληλη δίαιτα για πρώτη φορά είχα εμφανές αποτέλεσμα. Παράλληλα με την βελτίωση της εμφάνισης η δύναμή μου αυξήθηκε χωρίς κανένα πόνο στις αρθρώσεις. Για πρώτη φορά κατάλαβα την πρακτική σημασία της λέξης εξατομικευμένο πρόγραμμα άσκησης.”

καληνυκτάκης


Γιώργος Πίκουλας

Γιώργος Πίκουλας

“Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την συνεργασία μας και είμαι πολύ χαρούμενος που βρήκα επιτέλους έναν άνθρωπο που εμπιστεύομαι και εκτιμώ. Ελπίζω ότι με την βοήθεια και την καθοδήγηση του Γιώργου θα μπορέσω να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ για άλλα τόσα χρόνια!”


Γιώργος Κουντουρίδης

“Γιώργο θα συνεχίσω να γυμνάζομαι στο Body Solutions γιατί βλέπω και «αισθάνομαι» το πόσο έχεις εμβαθύνει στην δουλειά σου, πράγμα που δεν είχα συναντήσει ποτέ μέχρι σήμερα.”


fran pelayo

Fran Pelayo

“After 1 year, I can say that the changes are impressive in every sense. I have never felt so in a good shape as of now. My back is better than every, I feel it strong and stable. My shoulders, chest, abs, legs; all my body in general has changed dramatically. Paying special attention to my back. I stopped having muscular pains as I had in the past due to the Kifosis and the bad posture. My back is much more stable now. My general position is much more straight, without “hump”. My legs feel stronger, as well as my shoulders, chest, abs, and everything else.”


Γαρυφαλλιά Κοτζιά

“Αν και είμαστε ακόμα στην αρχή δεν θα δίσταζα να συστήσω τον Γιώργο σε οποιονδήποτε. Οι γνώσεις του, ο τρόπος του και η προσοχή που δίνει σε κάθε άνθρωπο που βοηθάει είμαι σίγουρη οτι θα φέρουν αποτέλεσμα.”


σκολάκης

Βασίλης Σκολίκης

“Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Μ’ αρέσει ένα ρητό που λέει “Without hard work and discipline it is difficult to be a top professional”. Ο Γιώργος είναι ένας TOP ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ αλλά και άνθρωπος.”


Γιάννης Μίχας

“Ο Γιώργος γνωρίζει άριστα τη διάταξη του ανθρώπινου σώματος, είναι απίστευτος επαγγελματίας και δεν προτείνεται απλά.. επιβάλλεται για όποιον θέλει ανώτερη ποιότητα υπηρεσιών, έστω και 1 ώρα την εβδομάδα.”

μίχας

 

 

 

 

 

 


panetsou

Μαριλέτα Πανέτσου

“Άλλαξες όλη τη φιλοσοφία μου σε πολλά. Γνώρισα έναν κόσμο που δεν πίστευα ότι μπορεί καν να υπάρχει. Ίσως το διάστημα συναντήσεων μας να ήταν μικρό, αλλά η έκρηξη συναισθημάτων στο βαθμό που με βοήθησες να διορθώσω το πρόβλημα στο γόνατο ήταν τεράστια.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Γιάννα Τσόλκα

“Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα με πόνο στο χέρι και στη μέση, δεν πίστευα ότι ο πόνος θα σταματούσε. Με τη βοήθεια του Γιώργου και ακολουθώντας τις οδηγίες του, ο πόνος σταμάτησε. Γιώργο ευχαριστώ για όλα.”

tsolka

 

 

 

 

 

 


Κωνσταντίνος Αγγελάκης

Κωνσταντίνος Αγγελάκης
Επαγγελματίας αθλητής επιτραπέζιας αντισφαίρισης

“Για όσους ψάχνουν το κάτι παραπάνω στο σώμα τους, ο Γιώργος είναι αυτό που ψάχνουν. Γνωρίζει άριστα τη διάταξη του ανθρώπινου σώματος και έτσι σε βοηθάει να μάθεις τη σωστή τακτική σε κάθε άσκηση.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Νάσος Δάγκαλης

“Παρά το ότι ζω στο εξωτερικό, υπάρχει άψογη συνεννόηση μέσω skype σε τακτά χρονικά διαστήματα. Ο Γιώργος δεν μου κρατάει το χέρι (εκεί που πρέπει κανείς να ακούσει το “σκάσε και κολύμπα”, θα το ακούσει), αλλά είναι εκεί για υποστήριξη και βελτιώσεις, καθώς και παρακολούθηση της προόδου. Την εμπιστοσύνη που θα του δείξει ο αθλούμενος, ο Γιώργος την ανταποδίδει και τα αποτελέσματα φαίνονται γρήγορα.”

Νάσος Δάγκαλης

 

 

 

 

 

 


Ζωή Παπαρίζου

Ζωή Παπαρίζου

“Είναι η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ που πραγματικά νιώθω πως γυμνάζω το “δικό μου σώμα” με τα τόσα προβλήματα και τις ατέλειες του!!! Ο Γιώργος είναι κοντά μου. Δεν ασχολήθηκε μόνο με το γόνατο μου, αλλά με το σύνολο και πως θα δυναμωσει το ένα κομμάτι με το άλλο”

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Μάνος Κελαϊδίτης

“Πλέον, διανύω την καλύτερη περίοδό μου από τότε που ξεκίνησα να αθλούμαι. Εδώ και μερικούς μήνες δεν έχω πόνους πουθενά, οι επιδόσεις μου στο τρέξιμο έχουν βοηθηθεί πολύ και το σώμα μου έχει αλλάξει.”

κελαϊδίτης

 

 

 

 

 

 


χρήστος ζορμπάς

Χρήστος Ζορμπάς

“Επαγγελματισμός. Σοβαρότητα. Γνώση. Εμπειρία. Τιμιότητα.
Ειλικρινής διάθεση για υποστήριξη στόχου. Προσαρμογή στις εκάστοτε απαιτήσεις του αθλούμενου και των αναγκών του.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Δ. Α.

“Μου σύστησαν το Γιώργο και αποφάσισα να δοκιμάσω το personal training για δυο λόγους. Ο αυχένας μου πονούσε έντονα, είτε έκανα γυμναστική είτε όχι, και ενώ είχα προσπαθήσει διάφορα είδη και τρόπους άσκησης- όργανα, γιόγκα, πιλάτες, αεροβική, στο γυμναστήριο, στο σπίτι- κάτι δεν κολλούσε και δεν το ένιωθα καλά… Ο Γιώργος πήρε το ιστορικό μου και με το εξατομικευμένο πρόγραμμα που έφτιαξε, ο πόνος στον αυχένα μου υποχώρησε μέσα σε ένα μόλις μήνα και ήδη νιώθω το σώμα μου πιο δυνατό και γυμνασμένο. Ο Γιώργος είναι πραγματικός γνώστης του αντικειμένου του και αγαπάει πολύ αυτό που κάνει. Είναι πραγματικά δύσκολο να βρει κανείς επαγγελματίες με γνώσεις, υπευθυνότητα, κατάρτιση αλλά και ενδιαφέρον για το πρόβλημα και τους στόχους σου. Ο Γιώργος είναι ένας τέτοιος επαγγελματίας και αυτό μου εμπνέει μεγάλη εμπιστοσύνη.”


τζίφας

Γιώργος Τζίφας

“Η επιστημονική προσέγγιση και το εξατομικευμένο πρόγραμμα ανάλογα με τις πραγματικές ανάγκες και “θέλω” του κάθε ασκούμενου, καθιστούν το bodysolutions ως το πλέον κατάλληλο και αξιόπιστο χώρο σωματικής άσκησης και ευεξίας !! Congrats George Georgas !!”

 

 

 

 

 

 


Κυριάκος Τζιτζιρής

“Από το πρώτο ραντεβού και τη μυοσκελετική αξιολόγηση κατάλαβα την έννοια του εξατομικευμένου προγράμματος άσκησης. Ο πόνος στα γόνατά μου βελτιώθηκε σύντομα και σταμάτησε να αποτελεί τον κύριο ανασταλτικό παράγοντα συμμετοχής μου σε πρόγραμμα άσκησης. Η δυσφορία στην πλάτη μου κατά τη διάρκεια της ημέρας μειώθηκε αισθητά. Παράλληλα και σε μικρό σχετικά χρονικό διάστημα ήρθαν και τα πρώτα αποτελέσματα σε αισθητικό επίπεδο.”

κυριάκος τζιτζιρής

 

 

 

 

 

 


εύη σταθάτου

Εύη Σταθάτου

“Γυμνάζομαι, περνάω καλά, βλέπω πρόοδο. Ο Γιώργος Γεωργάς είναι εκπληκτικός προπονητής, γνώστης του αντικειμένου και εξαιρετικός άνθρωπος. Η άσκηση είναι στοχευμένη με βάση τις ανάγκες του κάθε αθλητή. Τα αποτελέσματα, με σύστημα και σωστές μεθόδους άσκησης, έρχονται πιο γρήγορα απ’ ότι φαντάζεσαι! Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ!”

 

 

 

 

 

 


Έλενα Δημητροπούλου

“Το Body Solutions για μένα αποτελεί ένα χώρο με τις ιδανικές συνθήκες για την επίτευξη στόχων. Μπορώ με βεβαιότητα να ομολογήσω, έπειτα απ’την μακρόχρονη εμπειρία μου σε χώρους γυμναστηρίων, ότι ο Γιώργος ξεχωρίζει για την επιστημοσύνη και την καλή γνώση του αντικειμένου του. Είναι απ’τους πιο υπεύθυνους επαγγελματίες που έχω γνωρίσει. Άριστα καταρτισμένος για ότι αφορά το σώμα. Με μεράκι αλλά και πολύ ειλικρίνεια, σε βοηθά να πετύχεις το στόχο σου λαμβάνοντας υπόψη πάντα τις ιδιαιτερότητες του κάθε αθλούμενου.
Σ’ευχαριστώ Γιώργο για την όμορφη συνεργασία!!!”

έλενα δημητροπούλου

 

 

 

 

 

 


γιώργος αθανασίου

Γιώργος Αθανασίου

“Κάποιος πρόσφατα είπε…”εκπαιδεύοντας τη μνήμη μας, ζούμε χίλιες ζωές…”…,εγώ έρχομαι να συμπληρώσω ότι, χάρη στο Γιώργο και το Body Solutions, εκπαιδεύοντας και γυμνάζοντας σωστά το σώμα μας, κάθε στιγμή στην καθημερινότητά μας είναι μοναδική!!!…
Σ’ευχαριστώ για όλα…τόσο για τις πολύτιμες συμβουλές σου όσο και για την υπομονή σου!
Συνεχίζουμε.”

 

 

 

 

 

 


Γιώργος Μητρόπουλος

“Αυτό που μ’ αρέσει στα προγράμματα του Γιώργου είναι ότι κανένα δεν είναι ίδιο με τα προηγούμενα. Έχει πάντα εναλλακτικές λύσεις για όλες μου τις παραξενιές.”

γιώργος μητρόπουλος

 

 

 

 

 

 


γιάννης καραπαναγιωτίδης

 

Γιάννης Καραπαναγιωτίδης

“Ο Γιώργος είναι ένας σπάνιος συνδυασμός γνώσης και διακριτικής ικανότητας των ατομικών διαφορών του κάθε ασκούμενου, ανεξάρτητα από το αν ο στόχος είναι η βελτίωση αθλητικών επιδόσεων ή η πολυτιμότερη όλων υγεία. Ο τρόπος που αναλύει και απλοποιεί τα βήματα στα προγράμματά του, μου επέτρεψαν να επικεντρωθώ μόνο στην εκτέλεσή τους χωρίς απορίες και έτσι να έχω αποτελέσματα. Εάν έχεις αποφασίσει να κάνεις την προσωπική προσπάθεια που απαιτείται, η αίσθηση σιγουριάς που σου εμπνέει καθώς και η διάθεσή του για αυτό που κάνει, πραγματικά είναι ό,τι χρειάζεσαι για να καταφέρεις οποιοδήποτε στόχο!”

 

 

 

 

 

 


Δημήτρης Λιόλιος

“Θα τον συνιστούσα ανεπιφύλακτα, για την επαγγελματικότητά του, την αίσθηση ευθύνης, που τόσο σπανίζει στον Ελλαδικό χώρο, και τη διάθεση να βοηθήσει, αυτόν που θα του ζητήσει τη βοήθειά του!”

δημήτρης λιόλιος

 

 

 

 

 

 


μυρσίνη σαχπάζη

Μυρσίνη Σαχπάζη

“Το Βody Σolutions και η συνεργασία μου με το Γιώργο, θεωρώ ότι ήταν για μένα ένα δώρο του σύμπαντος στην πιο κατάλληλη στιγμή της ζωής μου. Παντελώς άσχετη με οποιασδήποτε μορφής άσκηση και έχοντας ξεφορτωθεί ήδη πααααρα πολλά κιλά, το θράσος μου δεν είχε όρια όταν χτύπησα την πόρτα του. Πολυδιάστατη λοιπόν η συνεργασία μας τόσο σε επίπεδο εκγύμνασης όσο και σε ψυχολογικό, μου αποδεικνύει τους τελευταίους 8 μήνες πόση αγάπη και γνώση σε βάθος έχει για το επάγγελμά του και κάνει τους ασκούμενούς του να περιμένουν με χαρά την κάθε επόμενη προπόνηση.”

 

 

 

 

 

 


Νίκος Τσίγκος
Επιχειρηματίας

“Γιώργο….δάσκαλε μου. Σου είμαι ευγνώμων. Εύγε!
Μακάρι να έχουν πολλοί την τύχη μου να συναναστραφούν επαγγελματικά και όχι μόνο μαζί σου.”

νίκος τσίγκος

 

 

 

 

 

 


χρυσούλα γιαννισάκη

Χρυσούλα Γιαννισάκη

“Ξεκίνησα να προπονούμαι με το Γιώργο 30 μέρες μετά τον τοκετό (καισαρική). Με μία προπόνηση την εβδομάδα πολύ σύντομα ανέκτησα το σώμα που είχα πριν την εγκυμοσύνη. Με εμψύχωση, υποστήριξη, συστηματικότητα και πάνω από όλα μέθοδο, φτάσαμε στον στόχο!”

 

 

 

 

 

 


Μαρία Μούτσου

“Ο Γιώργος σου δίνει την ώθηση που χρειάζεσαι για να πιστέψεις στον εαυτό σου και να αλλάξεις το σώμα σου …! σε καθοδηγεί, σε επιτηρεί και σε στηρίζει σε όλη σου την προσπάθεια …!”.”

μαρία μούτσου

 

 

 

 

 

 


χαριτίνη τριγάζη

Χαριτίνη Τριγάζη

“Είναι από τις σπάνιες φορές που μου προτείνουν έναν επαγγελματία ως αποτελεσματικό και αποδεικνύεται όντως έτσι. Πέρα από αυτό όμως, πρόκειται και για έναν ευχάριστο, ευγενικό και υπομονετικό άνθρωπο που σε κάνει να νιώθεις άνετα από το πρώτο λεπτό!”

 

 

 

 

 

 


Νίκος Καραγιάννης

“Η προπονητική αξία του Γιώργου είναι αδιαμφισβήτητη και, ανάμεσα στα άλλα, βασίζεται στο ρητό “δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο”.”

νίκος καραγιάννης

 

 

 

 

 

 


Αθανάσιος Ζεϊμπεκάκης

Αθανάσιος Ζεϊμπεκάκης
Ερασιτέχνης δρομέας βουνού και μαραθωνοδρόμος

“Στο Body Solutions ο Γιώργος με καθοδήγησε με μικρά και σίγουρα βήματα στην επίλυση και των 2 προβλημάτων απρόσμενα γρήγορα.”

 

 

 

 

 

 


Θοδωρής Κάρτσωνας
Διαιτολόγος

“Γνώση από το 0 -100, υψηλό επίπεδο βιοηθικής και εξαιρετική εξατομίκευση σε κάθε ασκούμενο.
Αρχική προσέγγιση με στόχο την εξάλειψη τραυματισμών και ανισσοροπιών και ακόλουθα την έκθεση του ασκούμενου σε εντονότερα προπονητικά προγράμματα, είναι κάτι που σπανίζει στον χώρο αυτό! “

θοδωρής κάρτσωνας

 

 

 

 

 

 


Εύη Φωτεινάκου

“Ο καθένας από εμάς είναι για εκείνον ένα προσωπικό στοίχημα. Οι γνώσεις του στο αντικείμενό του, σου επιτρέπουν να τον εμπιστευτείς απόλυτα..!!! Ο χώρος προπόνησής μας είναι ο αρτιότερος..!!! Tnx coach..!!!”

Φωτεινάκου εύη

 

 

 

 

 

 


αρκουλής κώστας

Κώστας Αρκουλής

“Έπειτα από 8-9 μήνες με πόνους στη μέση επισκέφτηκα το Γιώργο, μου έκανε αξιολόγηση και εντόπισε αμέσως το πρόβλημα. Ακολουθώντας τις οδηγίες του, σε λιγότερο από ένα μήνα ο πόνος σταμάτησε, συνεχίζοντας το πρόγραμμα που μου έδωσε νιώθω την μέση μου πιο δυνατή από ποτέ.”

 

 

 

 

 

 


Ελένη Κρασάκη

“Ένας από τους καλύτερους επαγγελματίες…με ταλέντο, γνώση και υπομονή για να επιτύχει μαζί με εμάς το στόχο που έχουμε θέσει…αν και έχω κάνει μόνο 2 μήνες εξατομικευμένης άσκησης, έχω δει το σώμα μου να διαμορφώνεται πολύ γρήγορα.”

κρασάκη ελένη

 

 

 

 

 

 


παππάς χάρης

Χάρης Παππάς

“Σε ευχαριστώ Γιώργο Γεωργά για όλα, κυρίως γιατί με έκανες να εμπιστευτώ ξανά τίς δυνάμεις μου. Για όλους τους άλλους που δεν σε ξέρουν απλά πρέπει να σε γνωρίσουν εάν θέλουν σωματική υγεία και ψυχική.”

 

 

 

 

 

 


Γιώργος Σταματίου
Business Development Manager

“Θέλω να συγχαρώ το Γεωργά Γιώργο για τον επαγγελματισμό του που κατά γενική ομολογία είναι ιδιαίτερα σπάνιο φαινόμενο στο συγκεκριμένο χώρο. Οι συστάσεις του ήταν καίριες και τα αποτελέσματα ήταν άμεσα εμφανή και σημαντικά για όλη την από δω και στο εξής εξέλιξη της φυσικής μου κατάστασης.
Η συνέπεια και οι γνώσεις του ως trainer εξασφαλίζουν και τη διαρκή μου εξέλιξη.”

σταματίου γιώργος

 

 

 

 

 

 


αρβανιτάκης αντώνης

Αντώνης Αρβανιτάκης
Επιστήμονας Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού

“Από τους λίγους επιστημονικούς γυμναστές στην Ελλάδα με μεράκι για αυτό που κάνουν.”

 

 

 

 

 

 


Ζήσης Μαδεμλής

“Η επιστημονική κατάρτιση και οι οδηγίες του Γιώργου με βοήθησαν στην αποθεραπεία μου, μετά απο κάταγμα που είχα υποστεί στο πόδι.”

Ζήσης Μαδεμλής

 

 

 

 

 

 


Αντώνης Τρουπής

Αντώνης Τρουπής

“Μετά από 5 μήνες άσκησης υπό τις υποδείξεις του Γιώργου, ο ώμος μου προοδευτικά σταμάτησε να με πονάει οριστικά. Μπόρεσα να κολυμπήσω ξανά και τα 4 στιλ χωρίς να φοβάμαι νέα υποτροπή. Παίζω ξανά μπάσκετ απροβλημάτιστα και πρόσφατα ολοκλήρωσα τον πρώτο μου αγώνα κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα συνολικής απόστασης 2500 m.”

 

 

 

 

 

 


Αλέξανδρος Τσανγκαλίδης
Εργοθεραπευτής

“Ο Γιώργος είναι από τους λίγους ανθρώπους σε αυτή τη χώρα που δεν αφήνει τα πράγματα στην τύχη τους. Προσπαθεί και πετυχαίνει μόνο το καλύτερο, και ΔΕΝ δέχεται ημίμετρα..!
Ψάχνει, μαθαίνει και σου προσφέρει μασημένη τροφή, μένει μόνο να είσαι συνεπής στις οδηγίες του. Έχω συνεργαστεί μαζί του για 4 χρόνια και έχω να δηλώσω μόνο θετικά και για τον επιστήμονα και για τον άνθρωπο, Γιώργο.”

τσανγκαλίδης αλέξανδρος

 

 

 

 

 

 


κουσουλός πέτρος

Πέτρος Κουσουλός

“Η γνωριμία μου με τον Γιώργο βελτίωσε τις επιδόσεις μου ως αθλούμενο αλλά και την συμπεριφορά μου ως άνθρωπο.”

 

 

 

 

 

 


Μαρία Δήμα

“Ένα ξεχωριστό πρόγραμμα από έναν εξαιρετικό επαγγελματία! Από την πρώτη στιγμή ο Γιώργος και η μοναδική του προσέγγιση σε κερδίζουν. Στην πορεία, ανακαλυπτεις πόσο γρήγορα νιώθεις καλύτερα και βλέπεις αποτελέσματα στο σώμα σου. Ο Γιώργος σε παρακινεί να πιστέψεις ότι μπορείς και είναι εκεί δίπλα σου, με χαμόγελο και πάθος να πετύχετε μαζί το στόχο σου.
Το Body Solutions προσφέρει αυτό ακριβως που υπόσχεται: move more, feel good, look awesome!!! “

δήμα μαρία

 

 

 

 

 

 


γιώργος ζούμας

Γιώργος Ζούμας

“Ο Γιώργος αποτελεί ένα πρόσωπο που με αγάπη και μεράκι καθημερινά σαν άνθρωπος του Fitness στηρίζει με τις κατάλληλες συμβουλές κάθε αθλούμενο και καλύπτει με σοβαρότητα και υπευθυνότητα κάθε προπονητική του μονάδα.
George keep training hard everyone to success …..”

 

 

 

 

 

 


Βασίλης Σαμαράς
Εργοθεραπευτής

“Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας και νιώθει πραγματικά υπεύθυνος για τη δουλειά του και τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεται. Αφ´ ενός θεωρώ τιμή μου τη γνωριμία μας και αφ ετέρου εύχομαι να είναι δημιουργική η δουλειά σου με κίνητρο τη διαρκή βελτίωση μέσα από συστηματική και σκληρή δουλειά.”

σαμαράς βασίλης

 

 

 

 

 

 


λαμπρίδης μιχάλης

Μιχάλης Λαμπρίδης

“Γιώργο σ’ ευχαριστώ για τη βοήθειά σου όσο ήμουνα κοντά σου!!!
Σ’ ευχαριστώ που με βοήθησες και με το πρόγραμμα της γυμναστικής σου και την ανθρώπινη συμπεριφορά σου. Με βοήθησες να ξαναβρώ την ποιότητα ζωής μου θέτοντας σε επαναλειτουργία το αριστερό μου χέρι το οποίο είχε αχρηστευτεί από εγκεφαλικό επεισόδιο, θλάση ώμου και ρήξη δικεφάλου…
Περισσότερο απ’ όλα με βοήθησε η στάση σου η ανθρώπινη απέναντί μου…
Σ’ ευχαριστώ και σου εύχομαι καλή πρόοδο στη ζωή σου…
Θα τα πούμε πάλι…!!!”

 

 

 

 

 

 


Γιώργος Παναγιωτάκης

“Η συστηματικότητα και η μεθοδικότητα των προπονητικών προγραμμάτων του Γιώργου, με έχουν τοποθετήσει για δύο συνεχόμενες χρονιές στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης του αγωνίσματος.”

Γιώργος Παναγιωτάκης

 

 

 

 

 

 


Φανή Μπέλλου

Φανή Μπέλλου

“Body solutions: ειναι ένας χώρος που σου προσφερει.. Εμπειρία, ευεξία, χαλάρωση, αποτελέσματα, σωματική υγεια! Ολα αυτα σε συνεργασία με τον άριστο επαγγελματία-φίλο George Georga!”

 

 

 

 

 

 


Ανδρέας Τσούκαλης
Επιστήμονας Φυσικής Αγωγής

“Γνωρίζοντας το Γιώργο εδώ και αρκετά χρόνια, μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι διακρίνεται για το ήθος, την εντιμότητα καθώς και την αγάπη για τη δουλειά του.”


Παναγιώτης Μαντόπουλος

Παναγιώτης Μαντόπουλος

“Προς μεγάλη μου τύχη γνώρισα το Γιώργο. Έναν άριστο επαγγελματία που από την πρώτη στιγμή έδειξε ενδιαφέρον και σοβαρότητα για το πρόβλημά μου.”

 

 

 

 

 

 


Tony Helm

“Εμφανή αποτελέσματα μετά από λίγες προπονήσεις στο Body Solutions και αντικατάσταση βαρετών επισκέψεων στο γυμναστήριο.”

tony helm

 

 

 

 

 

 


άρης ιωαννίδης

Άρης Ιωαννίδης

“Ο Γιώργος είναι εγγύηση για καλά αποτελέσματα σε όλους τους αθλητές. Σοβαρός και μετρημένος δουλεύει με τους αθλητές του για στοχευμένες λύσεις στην προπόνησή τους. Τρανή απόδειξη της αποτελεσματικότητας της προσέγγισής του, το απίστευτο παγκόσμιο ρεκόρ του Γιώργου Παναγιωτάκη στη δυναμική άπνοια.”

 

 

 

 

 

 


Γιώργος Γεωργακόπουλος

“Εμπιστεύτηκα τον κύριο Γεωργά και τον ευχαριστώ ιδιαίτερα για τα αποτελέσματα που μου έφερε και για την βοήθεια όπως επίσης και για αυτό που είδε χωρίς να το ξέρω εγώ πάνω στο σώμα μου…”

γιώργος γεωργακόπουλος

 

 

 

 

 

 


αριστέα πρωτονοταρίου

Αριστέα Πρωτονοταρίου

“Σχεδόν ένας μήνας στο Body Solutions με τον Γιώργο Γεωργά και ήδη έχω πειστεί για την εκπληκτική δουλειά του και τις εξαιρετικές γνώσεις του. Είναι απίστευτο το πώς μέσα σε έναν μικρό χώρο μπορεί να γίνει τόσο μεγάλη δουλειά!!! Thank you!!!”

 

 

 

 

 

 


Παναγής Νικολάου

“I would like to thank my dear friend George Georgas for all the support he has given me, for his mentoring and his guidance!”

παναγής νικολάου

 

 

 

 

 

 


lafharis

Penny Lafharis

“George, you are a dedicated professional and extremely serious about your work. Under all circumstances, you give all you have!!! Each person for you is an individual and each case is exceptional. Your input is thorough, this way achieving definite results. You excel….”

 

 

 

 

 

 


Κώστας Σακελλαρίου
Φυσικοθεραπευτής

“Είναι μεγάλη τιμή να συνεργάζεσαι με επαγγελματίες όπως ο Γιώργος Γεωργάς. Η χαρά είναι μεγάλη διότι δίνει σάρκα και οστά σε αυτό που λέμε “ομαδική δουλειά” με μεγιστοποίηση του αποτελέσματος για τον αθλούμενο! Γιώργο ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη.”

σακελλαρίου

 

 

 

 

 

 


Γιώργος Δουρόπουλος
Φυσικοθεραπευτής

“Άριστος επαγγελματίας με άριστη γνώση, συνέπεια και κατάρτιση!! Εύγε Γιώργο!”


γεωργακοπούλου

Νάντια Γεωργακοπούλου

“Μετά απο τρεις μήνες εκγύμνασης στο body solutions τα πρώτα αποτελέσματα είναι ορατά. ΄Εχω χάσει πόντους και κιλά, το σώμα μου είναι πιο δυνατό από ποτέ. Το πιο σημαντικό απ΄όλα, σταμάτησε πλέον να με πονάει ο αυχένας και το δεξί μου χέρι!!!!!! Ο Γιώργος με βοήθησε πολύ.”

 

 

 

 

 

 


βολακάκης

Γιάννης Βολακάκης

“Με σιγουριά μπορώ να πω ότι το  Body Solutions δεν είναι απλά άλλο ένα επιχειρηματικό brand, αλλά όνομα και πράγμα! Η πιο εύστοχη ονομασία που θα μπορούσε να υπάρξει για αυτό το είδος των υπηρεσιών. Ευχαριστώ πολύ τον κύριο Γεωργά για την ανώτερη ποιότητα υπηρεσιών που μου προσέφερε. Πραγματικά οι γνώσεις και η εμπειρία που διαθέτει είναι απερίγραπτες.”

 

 

 

 

 


Αλέξανδρος Ανδρικόπουλος
Φυσικοθεραπευτής
Προϊστάμενος Θεραπευτικής Ομάδας ΕΓΕΡΣΙΣ

“Συστήνω το Γιώργο ανεπιφύλακτα για την ανάληψη θεραπευτικού έργου τόσο ως Γυμναστής όσο και ως Υδροθεραπευτής σε ασθενείς με κινητικά προβλήματα, αλλά και σε υγιή πληθυσμό.”

ανδρικόπουλος

 

 

 

 

 

 


Π.Β.

“Άκουγα για σένα πόσο καλός είσαι, το κατάλαβα όμως όταν ήρθα στο χώρο σου.

Η υπομονή σου, η παρατηρητικότητά σου, η σοβαρότητά σου, η γλυκύτητά σου, η τελειότητά σου είναι μερικά χαρακτηριστικά σου.  Δεν σου ξεφεύγει τίποτα, είσαι εκεί να διορθώνεις, να υποδεικνύεις, να βοηθάς εμάς που σε έχουμε ανάγκη.

Να είσαι καλά για σένα και για μας.”

 


Κώστας Αργυρίου

“Αυτό ήταν, η θετική αύρα που μεταδίδει μαζί με τη σιγουριά ότι αυτό που προτείνει μπορεί να το υποστηρίξει στην πράξη και το γεγονός ότι τα πρώτα αποτελέσματα ήταν άμεσα ορατά με βοήθησαν να αλλάξω σύντομα νοοτροπία και από περιστασιακός επισκέπτης του γυμναστηρίου να γυμνάζομαι συστηματικά με την καθοδήγηση ενός εξαιρετικού επαγγελματία με μεγάλες επικοινωνιακές δυνατότητες, στοχευμένα χωρίς να χάνω χρόνο, χωρίς να σπαταλώ ενέργεια, δίχως τραυματισμούς σε ένα πολύ όμορφο χώρο. “

κώστας αργυρίου

 

 

 

 

 

 


γκούσκος

Θοδωρής Γκούσκος

“Συστήνω ανεπιφύλακτα τα εξατομικευμένα προγράμματα άσκησης με το Γιώργο σε όσους νιώθουν αδύναμοι και πονεμένοι.”

 

 

 

 

 

 


Κατερίνα Φραγκουδάκη

“Με το Γιώργο άλλαξε ο τρόπος που αντιμετωπίζω την άσκηση.”

φραγκουδάκη

 

 

 

 

 

 


Σπύρος Μιχαλούδης
Τριαθλητής

“Στη μέχρι σήμερα συνεργασία μου με το Γιώργο βρήκα: εξειδίκευση στη γνώση, καθοδήγηση για την επίτευξη του στόχου, εμπιστοσύνη, προσήλωση, συνέπεια, και αποτέλεσμα!”

 

 

 

 

 

 


Δημήτρης Λιπαντετζόγλου

“Θεωρώ το Γιώργο την κορυφή της προπόνησης. Είναι ο άνθρωπος που εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια και το εννοώ.”

λιπαντετζόγλου

 

 

 

 

 

 


αποστόλης ντάνας

Αποστόλης Ντάνας

“Η συνεργασία μου με το Γιώργο μου έδωσε την ευκαιρία να αποκτήσω μια ολοκληρωμένη άποψη για τη συστηματική άσκηση και χαίρομαι ιδιαίτερα γι’ αυτό.”