Τζίνα Σιδηροκαστρίτη

Μετά από έναν χρόνο μπορώ να πω με σιγουριά τα παρακάτω. Καθαρός χώρος, τα μηχανήματα καινούργια με ποικιλία επιλογών κ το προσωπικό ευγενικό, φιλικό και πάντα εκεί να βοηθήσει ή να παρέμβει για το καλύτερο αποτέλεσμα. Επαγγελματισμος σε όλα τα επίπεδα. Ειδα αλλαγή στο σώμα μου μετά από περίπου 2 μήνες. Για τον Γιώργο τι… Read more “Τζίνα Σιδηροκαστρίτη”

Ανδρέας Ζουρδός

συστάσεις

“Έχοντας 17 χρόνια εμπειρία σαν αθλούμενος στο χώρο των γυμναστηρίων μπορώ να πω με βεβαιότητα πως ο Γιώργος είναι πρότυπο επαγγελματία γυμναστή. Οι γνώσεις του είναι πολύ μακριά από το τι συναντά κανείς καθημερινά στα γυμναστήρια. Ξέρω πως όταν ένας πελάτης μου δουλεύει με το Γιώργο είναι στα χέρια του κορυφαίου στο είδος του. Ανεξαρτήτως… Read more “Ανδρέας Ζουρδός”

Νίκος Μιχαλόπουλος

Με το Γιώργο ήρθα σε επαφή μετά από προτροπή φίλου και παλιού πελάτη. Ο λόγος ήταν πόνος στα γόνατα, την αριστερή βουβωνική περιοχή και τον δεξιό ώμο. Η επικοινωνία ήταν άψογη, η αντιμετώπιση πλήρως επαγγελματική. Επεξηγηματικός και ενδελεχής στην κλινική του εκτίμηση. Εν συνέχεια επέλεξα την υπηρεσία remote personal training διότι δεν βρίσκομαι στην Αθήνα.… Read more “Νίκος Μιχαλόπουλος”

Απέργης Βάνιας

An oasis of quality and organization in the world of wellbeing and… Read more “Απέργης Βάνιας”

Νίκος Σαρρής

Η καλύτερη εμπειρία γυμναστικής που μπορεί κανείς να έχει σε έναν φοβερά λειτουργικό χώρο με ελεγχόμενο αριθμό ασκουμένων ώστε οι γυμναστές να έχουν συνεχώς την εποπτεία κάθε άσκησης. Οι γνώσεις και η όρεξη που έχουν όλοι οι γυμναστές είναι επίσης αυτό που κάνει τη… Read more “Νίκος Σαρρής”

Ναταλία Κουλουμπή

Επέλεξα το Body Solutions για μυϊκή ενδυνάμωση πριν και μετά από επέμβαση χιαστού/μηνίσκου. Αμέσως εντυπωσιάστηκα από τις γνώσεις, την αφοσίωση στη λεπτομέρεια, την ευγένεια και την επικοινωνιακή προσέγγιση του Γιώργου και των συνεργατών του. Μετά από μια πρώτη συζήτηση και μυοσκελετική αξιολόγηση, ο Γιώργος διαμορφώνει ένα εβδομαδιαίο πλάνο γυμναστικής ειδικά προσαρμοσμένο στις ανάγκες και στα… Read more “Ναταλία Κουλουμπή”

Ιωάννης Σπέης

Έχοντας υποστεί ρήξη μηνίσκου στο γόνατο και μετά τις φυσικοθεραπείες, ακολούθησα το πρόγραμμα ενδυνάμωσης που σχεδίασε ο Γιώργος με εξαιρετικά αποτελέσματα. Πλέον όχι μόνο μπορώ και βαδίζω / ανεβαίνω σκάλες, αλλά τρέχω και πάλι κανονικά, ενώ έχει βελτιωθεί και δυναμώσει και το υπόλοιπο σώμα. Τα μηχανήματα είναι πολύ υψηλής ποιότητας, οι συνεργάτες του Γιώργου σοβαροί… Read more “Ιωάννης Σπέης”

Δήμητρα Νομικού

Η δική μου εμπειρία με το Body Solutions ξεκίνησε μόλις είχα διαγνωσθεί με ρευματοειδή αρθρίτιδα. Στην αρχή οι γιατροί μου, μου έλεγαν ότι η άσκηση με αντιστάσεις δεν είναι για εμένα και δεν τους αδικώ, γιατί δεν γνώριζαν τον Γιώργο και τους συνεργάτες του! Η προσωπική μου εμπειρία στον άκρως εξοπλισμένο, καθαρό και οργανωμένο χώρο… Read more “Δήμητρα Νομικού”

Ανδρέας Αγγελής

With George and his great team the excellent gym place, I realised how much I needed the exercise. The guys have excellent mentality and knowledge passion about exercising – work out which is highly motivating and enjoyable every… Read more “Ανδρέας Αγγελής”

Κωνσταντίνος Κουτσούπης

Ωραίος φωτεινός, καθαρός χώρος με σύγχρονα όργανα, με parking και πολύ χρηστικό και ευέλικτο σύστημα κράτησης, ιδιαίτερα βολικό σε ανθρώπους με απαιτητική καθημερινότητα. Το κύριο χαρακτηριστικό όμως που αξίζει 5+ αστέρια είναι η βαθιά γνώση, η διαρκής επίβλεψη, το αληθινό ενδιαφέρον και ο επαγγελματισμός του… Read more “Κωνσταντίνος Κουτσούπης”

Θεόδωρος Κωνσταντάτος

Το body solutions είναι μια εξαιρετική λύση για εκγύμναση και ευεξία. Διαθέτει πληθώρα λύσεων και οργάνων για κάθε είδους άσκηση. Πάνω από όλα όμως είναι το εξαιρετικής ποιότητας Ανθρώπινο δυναμικό του. Ο Γιώργος έχει δίπλα του μια εξαιρετική επαγγελματική ομάδα γυμναστών, που είναι δίπλα σε κάθε γυμναζόμενο καθοδηγώντας τον στην σωστή και ασφαλή εκτέλεση κάθε… Read more “Θεόδωρος Κωνσταντάτος”

Παναγιώτης Μπαλαλάς

Με το Γιώργο και την ομάδα του Body Solutions συνεργάζομαι εδώ και 1,5 χρόνο. Εάν πραγματικά κάποιος αναζητά ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του, τότε θεωρώ ότι το Body Solutions είναι πραγματικά μονόδρομος. Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι πάντα εκεί για να βρουν την σωστή προσέγγιση για τις ανάγκες και… Read more “Παναγιώτης Μπαλαλάς”

Ορέστης Γαλανόπουλος

Όσον αφορά την αντιμετώπιση του προβλήματός μου, είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αρχικά, το προσωπικό είναι απόλυτα εξυπηρετικό και πολύ καταρτισμένο. Η συνεχής επικοινωνία με τους γυμναστές βοήθησε στην ανανέωση του προγράμματος όταν αλλάζει η αντίσταση ή ρύθμιση της θέσης των μηχανημάτων, και προφανώς στην καλύτερη εκτέλεση των ασκήσεων. Η επιμονή στη διόρθωση και στη βελτιστοποίηση της… Read more “Ορέστης Γαλανόπουλος”

Απόστολος Αλεξούδης

Απόστολος Αλεξούδης

Είμαι ιατρός καρδιολόγος 45 ετών με πολλά περιττά κιλά. Ο Γιώργος με τις ασκήσεις που μου σχεδίασε και με τη στενή παρακολούθηση κατάφερε να μου αλλάξει τη ζωή μέσα σε λίγους μήνες. Και όλα έγιναν από μακριά 900 km!!! Άριστος γνώστης του αντικειμένου – επιστήμονας – λάτρης της δουλειάς του, πιστεύω χωρίς υπερβολή ο καλύτερος… Read more “Απόστολος Αλεξούδης”

Γιώργος Κουντουρίδης

Γιώργος Κουντουρίδης

Είναι καιρός που θέλω να γράψω για τον Γιώργο και όλο μου διαφεύγει. Σήμερα όμως που μου έστειλε μήνυμα ρωτώντας με πως είμαι (ένα απλό θέμα στο πόδι μου) μου θύμισε πόσο άξιος και και ξεχωριστός είναι. Έχω πάει σε πολλά γυμναστήρια στη ζωή μου και στο Λονδίνο. Έχω γνωρίσει πολλούς γυμναστές από μέτριους έως… Read more “Γιώργος Κουντουρίδης”

Ελένη Σμυρνιωτάκη

σμυρνιωτάκη ελένη

Ένα παλιό πέσιμο, η κακή στάση σώματος και η καθημερινότητα είχαν δημιουργήσει στον αυχένα μου και στην πλάτη μου συνεχείς ενοχλήσεις και πολύ πόνο. Το αποτέλεσμα ήταν να μην μπορώ να κάνω βασικές λειτουργικές κινήσεις. Η γυμναστική δεν μου άρεσε ποτέ ιδιαίτερα, έβρισκα πάντα λόγο να την αποφεύγω και η φιλοσοφία των γυμναστήριων μου ήταν… Read more “Ελένη Σμυρνιωτάκη”

Παύλος Βερναδάκης

Στο Body Solutions και στο Γιώργο Γεωργα χρωστάω ότι πλέον μπορώ να κάνω ότι έκανα πριν τον τραυματισμό μου από ρήξη πρόσθιου χιαστού και μηνίσκου. Επαγγελματισμός, πληρότητα μηχανολογικού εξοπλισμού, συνέπεια, καθαριότητa, αλλά κυρίως γνώση του αντικειμένου, είναι αυτό που κάνει το Body Solutions έναν ξεχωριστό χώρο άθλησης για οποιονδήποτε θέλει personal γυμναστική με πολύ προσιτές… Read more “Παύλος Βερναδάκης”

Δημήτρης Παναγιωτακόπουλος

Πρώτη φορά βρήκα αυτό που περίμενα. Κάποιον που να κοιτάξει σε βάθος τα θέματα που με απασχολούν στο σώμα μου και να σχεδιάσει ένα σωστά δομημένο και προσωποποιημένο πρόγραμμα. Ο Γιώργος Γεωργάς ξέρει πολύ καλά την ανθρώπινη μυοσκελετική ανατομία και φυσιολογία. Η εφαρμογή των ασκήσεων γίνεται με την επίβλεψη των έμπειρων συνεργατών του. Συγχαρητήρια στην… Read more “Δημήτρης Παναγιωτακόπουλος”

Π. Δ.

Εδώ και λίγες μέρες, συνειδητοποίησα ότι έκλεισα ένα χρόνο προπόνησης ακολουθώντας τα προγράμματά σου (συμπεριλαμβάνω το Νοέμβριο του 2017 που ερχόμουν στο τότε γυμναστήριό σου αλλά όχι τον Φεβρουάριο του 2018, που γυμναζόμουν στο Yava του Κορυδαλλού, έχοντας ψιλοαλλάξει το πρόγραμμά σου). Αναλογίστηκα αν και πόσο έχω προοδεύσει ακολουθώντας το πρόγραμμά σου, με βάση τόσο… Read more “Π. Δ.”

Κατερίνα Φραγκουδάκη

κατερίνα φραγκουδάκη

Φέτος το καλοκαίρι άρχισε ξαφνικά να με ενοχλεί το αριστερό μου γόνατο χωρίς κάποια συγκεκριμένη αιτία. Σταδιακά έφτασα στο σημείο να  μην μπορώ να κάνω φυσιολογικά τις καθημερινές μου δραστηριότητες (να οδηγήσω, να ανέβω σκάλες, να περπατήσω πολύ ώρα..) και εκτός όλων αυτών υπήρχε έντονος φόβος μήπως υπάρχει μόνιμη ζημιά στο γόνατό μου. Μετά από… Read more “Κατερίνα Φραγκουδάκη”

Γιάννης Πιέρρος

Γιάννης Πιέρρος

Καταλάβαινα ότι κάτι πάει στραβα στην περιοχη του δεξιού μου ώμου/ωμοπλάτης και ξυπνούσα σχεδόν κάθε μέρα νιώθοντας σφιγμένος. Αυτά μου δημιουργούσαν πόνο (κυρίως όταν ξυπνούσα), ένιωθα ότι δε μπορούσα να βρω βολική θεση για το χέρι μου όταν ήμουν καθιστός και αδυνατούσα να εκτελέσω σωστά αρκετές ασκήσεις. Από τη 2η κιόλας βδομάδα άρχισα να ξυπνάω… Read more “Γιάννης Πιέρρος”

Δήμητρα Ιππιώτη

δήμητρα ιππιώτη

Στο κλείσιμο ενός χρόνου προπονήσεων στο Body solutions και στο ξεκίνημα του δευτέρου θα ήθελα να μοιραστώ αυτό το επετειακό σημείωμα.. μια προσωπική ανασκόπηση. Στην δική μου περίπτωση ο λόγος επίσκεψης στο Body solutions ήταν απλός…αγάπη για την γυμναστική. Από την παιδική μου ηλικία έχοντας δοκιμάσει διάφορα είδη εκγύμνασης, πέρσι τον Σεπτέμβριο πρώτη φορά δοκίμασα… Read more “Δήμητρα Ιππιώτη”

Αλέξανδρος Καρυστινός

karystinos

Πάντα μου άρεσε η γυμναστική, δυστυχώς όμως μετα από ενα λουμπάγκο τον Ιανουάριο 2016, το οποιο ήρθε μετα από 4 μηνες διακοπής της γυμναστικης, καθηλώθηκα στο κρεβάτι για μεγάλο χρονικό διάστημα, όποτε και άλλαξε η ζωή μου και η καθημερινότητα μου. Ο καιρός που περνούσε μετρούσε επιβαρυντικά καθώς το σώμα μου αδρανούσε, τα κιλά μου… Read more “Αλέξανδρος Καρυστινός”

Αντώνης Καληνυκτάκης

καληνυκτάκης

Ο κυριότερος λόγος που ζήτησα τη βοήθεια του Body Solutions ήταν η έλλειψη αποτελέσματος από τα κλασικά προγράμματα του γυμναστηρίου που πήγαινα. Κατά καιρούς είχα δοκιμάσει και κάποια προγράμματα από άλλους personal trainers χωρίς ιδιαίτερα αποτελέσματα. Το μόνο πρόβλημα ήταν η απόσταση και ο διαθέσιμος χρόνος που ήταν απαγορευτικά για να γυμνάζομαι στο χώρο του Body Solutions. Το remote personal training ήταν μονόδρομος. Είχα… Read more “Αντώνης Καληνυκτάκης”

Γιώργος Πίκουλας

pikoulas

Ασχολούμαι 20+ χρόνια με αθλήματα που καταπονούν το σώμα και οι τραυματισμοί είναι πολλοί και αναμενόμενοι. Η εμπειρίες μου με γιατρούς, φυσικοθεραπευτές και γυμναστές στην Ελλάδα ήταν δυστυχώς από αδιάφορες ως αρνητικές. Έτσι εδώ και καιρό έκανα τα “προγράμματα” αποκατάστασης και προετοιμασίας μόνος μου. Φέτος όμως μετά από μια σειρά τραυματισμών τα πράγματα ήταν άσχημα.. μετά από μήνες επίμονης… Read more “Γιώργος Πίκουλας”

Γιώργος Κουντουρίδης

Η συνεργασία μου με τον Γιώργο και το Body Solutions ξεκίνησε προσπαθώντας να περιορίσω τον χρόνιο πόνο στη μέση μου καθώς και μια πρόσφατη ιερολαγωνίτιδα. Αν μπορούσα να χρησιμοποιήσω μια λέξη για να περιγράψω την κατάσταση μου θα επέλεγα χωρίς δεύτερη σκέψη την λέξη ‘’ χάλια’’. Γενικά είχα φτάσει σε σημείο να μην μπορώ να… Read more “Γιώργος Κουντουρίδης”

Fran Pelayo

fran pelayo

First and foremost, I started with George when I was recovering from two surgeries, a broken meniscus around 7 months before, and an inguinal hernia around 2 months before. So my main target was to a) recover the general shape after 1 year almost stopped, b) strengthen the knee and the legs in general, and… Read more “Fran Pelayo”

Γαρυφαλλιά Κοτζιά

Ο λόγος για τον οποίο απευθύνθηκα στον Γιώργο και στο Bodysolutions ήταν ο μόνιμος και οξύς πόνος και στα δύο γόνατα λόγω χονδροπάθειας (ιδιαίτερα στο αριστερό). Ξεκίνησα με την ελπίδα οτι με το personal training θα κατάφερνα να μειώσω τον πόνο και να αρχίσω σιγά σιγά πάλι να συμμετέχω σε δραστηριότητες που απέφευγα λόγο του… Read more “Γαρυφαλλιά Κοτζιά”

Βασίλης Σκολίκης

σκολάκης

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Μ’ αρέσει ένα ρητό που λέει “Without hard work and discipline it is difficult to be a top professional”. Ο Γιώργος είναι ένας TOP ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ αλλά και άνθρωπος. Σε μια από τις χειρότερες φάσεις της ζωής μου σε ψυχολογικό επίπεδο, μου έτυχε ένας τραυματισμός στο γόνατο. Ενώ βρισκόμουν στο εξωτερικό,… Read more “Βασίλης Σκολίκης”

Γιάννης Μίχας

μίχας

ΣΚΟΤΑΔΙ: Ο συνδυασμός χρόνιου πόνου μέσης-ισχίου διάρκειας 5 ετών και οι κλασικοί τρόποι αντιμετώπισής του: 3 μαγνητικές, 5 ορθοπεδικοί, αντιφλεγμονώδη και ενέσεις (πολλά εννοείται..), 5 διαφορετικά φυσιοθεραπευτικά κέντρα (διαθερμίες, βελονισμοί..), 3 μήνες κολυμβητηρίου και 6 μήνες personal pilates με είχαν εξουθενώσει ψυχολογικά και οικονομικά (τουλάχιστον 3.000 ευρώ κόστος..). ΦΩΣ: Ανακάλυψα το Γιώργο Γεωργά & το… Read more “Γιάννης Μίχας”

Μαριλέτα Πανέτσου

panetsou

Δεν ξέρω καν πώς να ξεκινήσω. Είναι πολύ δύσκολο να εκφράσω με λέξεις την εμπειρία αυτή. Είναι δώρο πραγματικά να σε γνωρίσει κάποιος, και στην περίπτωση τη δική μου ήταν σωτήριο που είχα την ευκαιρία και την τύχη να βρεθώ σ’ αυτόν τον εκπληκτικό χώρο που έχεις δημιουργήσει. Με κάθε ειλικρίνεια και τον απέραντο σεβασμό… Read more “Μαριλέτα Πανέτσου”

Γιάννα Τσόλκα

tsolka

Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα με πόνο στο χέρι και στη μέση, δεν πίστευα ότι ο πόνος θα σταματούσε. Με τη βοήθεια του Γιώργου και ακολουθώντας τις οδηγίες του, ο πόνος σταμάτησε. Γιώργο ευχαριστώ για… Read more “Γιάννα Τσόλκα”

Κωνσταντίνος Αγγελάκης

Κωνσταντίνος Αγγελάκης

Για όσους ψάχνουν το κάτι παραπάνω στο σώμα τους, ο Γιώργος είναι αυτό που ψάχνουν. Γνωρίζει άριστα τη διάταξη του ανθρώπινου σώματος και έτσι σε βοηθάει να μάθεις τη σωστή τακτική σε κάθε άσκηση. Εγώ προσωπικά είμαι επαγγελματίας παίκτης του Πινγκ Πονγκ. Ξεκίνησα με το Γιώργο γιατί στο άθλημά μου χρειάζεσαι πολύ συγκεκριμένα πράγματα που… Read more “Κωνσταντίνος Αγγελάκης”

Επαγγελματίας αθλητής επιτραπέζιας αντισφαίρισης

Νάσος Δάγκαλης

Νάσος Δάγκαλης

Δοκιμάζοντας διάφορα προγράμματα, με ποικίλους και συνήθως χαμηλούς βαθμούς επιτυχίας και με την καθιστική ζωή -λόγω εργασίας- τα τελευταία 2-3 χρόνια να αρχίζει να έχει αντίκτυπο στο σώμα μου, απευθύνθηκα στον Γιώργο και το Body Solutions. Θα το πω ευθέως: ο Γιώργος ξέρει! Είναι απόδειξη της βαθιάς γνώσης του σε προπονητική και ανατομία το ότι 1. χρειάστηκαν… Read more “Νάσος Δάγκαλης”

Ζωή Παπαρίζου

Ζωή Παπαρίζου

Τέλος Φεβρουαρίου…Έχοντας εγκαταλείψει τη γυμναστική εδώ και πολλά χρόνια συνειδητοποίησα ποσό λάθος έκανα…Ένα βήμα ήταν αρκετό!! Πήγαινα να παίξω με τα παιδιά μπάλα στο γρασίδι…Όμως δεν πρόλαβα να φτάσω..πέρασα πάνω από ένα κούτσουρο και “κρακ”…..έτσι ένιωσα όταν πάτησα το πόδι μου στο έδαφος. Τόσο απλά έφυγε το γόνατο από τη θέση του…Έχασα τη γη κάτω… Read more “Ζωή Παπαρίζου”

Μάνος Κελαϊδίτης

κελαϊδίτης

Τον Γιώργο τον βρήκα μέσα από τις σχετικές ομάδες του Facebook, από τα posts του είχα ξεχωρίσει ότι πρόκειται για κάποιον που κατέχει το αντικείμενο σε μεγάλο βάθος και το αντιμετωπίζει με σοβαρότητα και επιστημονικό τρόπο. Αυτή η εντύπωση ενισχύθηκε όταν κοίταξα στο site του για να βρω πληροφορίες για την υπηρεσία remote personal training.… Read more “Μάνος Κελαϊδίτης”

Χρήστος Ζορμπάς

χρήστος ζορμπάς

Επαγγελματισμός. Σοβαρότητα. Γνώση. Εμπειρία. Τιμιότητα. Ειλικρινής διάθεση για υποστήριξη στόχου. Προσαρμογή στις εκάστοτε απαιτήσεις του αθλούμενου και των αναγκών του. Το Body Solutions συνδυάζει όλα τα παραπάνω και αποτελεί όαση επαγγελματισμού εν μέσω μιας εποχής που η πλειοψηφία της κοινωνίας προσπαθεί να επιβιώσει με προχειρότητες και αρπαχτές. Οφείλω να ομολογήσω ότι η καθοδήγηση και οι… Read more “Χρήστος Ζορμπάς”

Δ. Α.

Μου σύστησαν το Γιώργο και αποφάσισα να δοκιμάσω το personal training για δυο λόγους. Ο αυχένας μου πονούσε έντονα, είτε έκανα γυμναστική είτε όχι, και ενώ είχα προσπαθήσει διάφορα είδη και τρόπους άσκησης- όργανα, γιόγκα, πιλάτες, αεροβική, στο γυμναστήριο, στο σπίτι- κάτι δεν κολλούσε και δεν το ένιωθα καλά… Ο Γιώργος πήρε το ιστορικό μου… Read more “Δ. Α.”

Γιώργος Τζίφας

Η επιστημονική προσέγγιση και το εξατομικευμένο πρόγραμμα ανάλογα με τις πραγματικές ανάγκες και “θέλω” του κάθε ασκούμενου, καθιστούν το bodysolutions ως το πλέον κατάλληλο και αξιόπιστο χώρο σωματικής άσκησης και ευεξίας !! Congrats George Georgas… Read more “Γιώργος Τζίφας”

Κυριάκος Τζιτζιρής

κυριάκος τζιτζιρής

Τον τελευταίο καιρό έψαχνα να βρω λύση για το χρόνιο πόνο και τη δυσφορία στα γόνατα και την περιοχή της πλάτης. Ένα φίλος μου μίλησε για το Γιώργο με τα καλύτερα λόγια. Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή ήμουν λίγο διστακτικός κυρίως λόγο της απόστασης. Μιλώντας με το Γιώργο μου εξήγησε ότι η απόσταση δεν… Read more “Κυριάκος Τζιτζιρής”

Εύη Σταθάτου

εύη σταθάτου

Γυμνάζομαι, περνάω καλά, βλέπω πρόοδο. Ο Γιώργος Γεωργάς είναι εκπληκτικός προπονητής, γνώστης του αντικειμένου και εξαιρετικός άνθρωπος. Η άσκηση είναι στοχευμένη με βάση τις ανάγκες του κάθε αθλητή. Τα αποτελέσματα, με σύστημα και σωστές μεθόδους άσκησης, έρχονται πιο γρήγορα απ’ ότι φαντάζεσαι! Γιώργο σε ευχαριστώ… Read more “Εύη Σταθάτου”

Έλενα Δημητροπούλου

έλενα δημητροπούλου

Το Body Solutions για μένα αποτελεί ένα χώρο με τις ιδανικές συνθήκες για την επίτευξη στόχων. Μπορώ με βεβαιότητα να ομολογήσω, έπειτα απ’την μακρόχρονη εμπειρία μου σε χώρους γυμναστηρίων, ότι ο Γιώργος ξεχωρίζει για την επιστημοσύνη και την καλή γνώση του αντικειμένου του. Είναι απ’τους πιο υπεύθυνους επαγγελματίες που έχω γνωρίσει. Άριστα καταρτισμένος για ότι… Read more “Έλενα Δημητροπούλου”

Γιώργος Αθανασίου

γιώργος αθανασίου

Κάποιος πρόσφατα είπε…”εκπαιδεύοντας τη μνήμη μας, ζούμε χίλιες ζωές…”…,εγώ έρχομαι να συμπληρώσω ότι, χάρη στο Γιώργο και το Body Solutions, εκπαιδεύοντας και γυμνάζοντας σωστά το σώμα μας, κάθε στιγμή στην καθημερινότητά μας είναι μοναδική!!!… Σ’ευχαριστώ για όλα…τόσο για τις πολύτιμες συμβουλές σου όσο και για την υπομονή σου!… Read more “Γιώργος Αθανασίου”

Γιώργος Μητρόπουλος

γιώργος μητρόπουλος

Το Γιώργο τον γνώρισα σαν έναν από τους καλύτερους αθλητές άπνοιας-ελεύθερης κατάδυσης το 2007. Τότε πρωτοξεκίναγα κι εγώ δειλά δειλά την αγωνιστική άπνοια-ελεύθερη κατάδυση. Μετά από δύο χρόνια «αυτοσχεδιασμών» στην προπόνησή μου συνάντησα το Γιώργο σε κάποιο γυμναστήριο και του ζήτησα να με αναλάβει. Από τότε η συνεργασία μας συνεχίζεται αδιάλειπτα και οι διαφορές που είδα… Read more “Γιώργος Μητρόπουλος”

Γιάννης Καραπαναγιωτίδης

γιάννης καραπαναγιωτίδης

Ο Γιώργος είναι ένας σπάνιος συνδυασμός γνώσης και διακριτικής ικανότητας των ατομικών διαφορών του κάθε ασκούμενου, ανεξάρτητα από το αν ο στόχος είναι η βελτίωση αθλητικών επιδόσεων ή η πολυτιμότερη όλων υγεία. Ο τρόπος που αναλύει και απλοποιεί τα βήματα στα προγράμματά του, μου επέτρεψαν να επικεντρωθώ μόνο στην εκτέλεσή τους χωρίς απορίες και έτσι… Read more “Γιάννης Καραπαναγιωτίδης”

Μυρσίνη Σαχπάζη

μυρσίνη σαχπάζη

Το Βody Σolutions και η συνεργασία μου με το Γιώργο, θεωρώ ότι ήταν για μένα ένα δώρο του σύμπαντος στην πιο κατάλληλη στιγμή της ζωής μου. Παντελώς άσχετη με οποιασδήποτε μορφής άσκηση και έχοντας ξεφορτωθεί ήδη πααααρα πολλά κιλά, το θράσος μου δεν είχε όρια όταν χτύπησα την πόρτα του. Πολυδιάστατη λοιπόν η συνεργασία μας… Read more “Μυρσίνη Σαχπάζη”

Δημήτρης Λιόλιος

δημήτρης λιόλιος

Ονομάζομαι Λιόλιος Δημήτρης και ασχολούμαι χρόνια με το εντούρο. Οι καταπονήσεις σε μυοσκελετικό επίπεδο είναι μεγάλες και στην περίπτωσή μου,ο αυχένας, η μέση και ο ώμος μου ήταν σε άσχημη κατάσταση! Το Γιώργο τον γνώρισα, ύστερα από σύσταση ενός φίλου μου και ακολουθώντας ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα γυμναστικής, μπορώ να πω ότι η αποκατάσταση των (προβληματικών) μου περιοχών… Read more “Δημήτρης Λιόλιος”

Θοδωρής Κάρτσωνας

θοδωρής κάρτσωνας

Γνώση από το 0 -100, υψηλό επίπεδο βιοηθικής και εξαιρετική εξατομίκευση σε κάθε ασκούμενο. Αρχική προσέγγιση με στόχο την εξάλειψη τραυματισμών και ανισσοροπιών και ακόλουθα την έκθεση του ασκούμενου σε εντονότερα προπονητικά προγράμματα, είναι κάτι που σπανίζει στον χώρο… Read more “Θοδωρής Κάρτσωνας”

Διαιτολόγος

Νίκος Τσίγκος

νίκος τσίγκος

Ο Γιώργος αποτελεί ένα πραγματικό επιστήμονα φυσικής αγωγής. Άριστος γνώστης των σωματικών μελών και της κίνησής τους. Άριστος προπονητής που συχνά καλείται να εκτελέσει και χρέη ψυχολόγου. Εξειδίκευση στη δημιουργία και ανάδειξη αθλητών και πρωταθλητών άπνοιας ακόμη και σε παγκόσμιο επίπεδο. Δεν είχα γυμναστεί ποτέ στη ζωή μου. Πλησιάζω τα 50. Καπνίζω δυστυχώς πάρα πάρα… Read more “Νίκος Τσίγκος”

Επιχειρηματίας

Χρυσούλα Γιαννισάκη

χρυσούλα γιαννισάκη

Ξεκίνησα να προπονούμαι με το Γιώργο 30 μέρες μετά τον τοκετό (καισαρική). Με μία προπόνηση την εβδομάδα πολύ σύντομα ανέκτησα το σώμα που είχα πριν την εγκυμοσύνη. Με εμψύχωση, υποστήριξη, συστηματικότητα και πάνω από όλα μέθοδο, φτάσαμε στον… Read more “Χρυσούλα Γιαννισάκη”

Μαρία Μούτσου

μαρία μούτσου

Ο Γιώργος σου δίνει την ώθηση που χρειάζεσαι για να πιστέψεις στον εαυτό σου και να αλλάξεις το σώμα σου …! σε καθοδηγεί, σε επιτηρεί και σε στηρίζει σε όλη σου την προσπάθεια… Read more “Μαρία Μούτσου”

Νίκος Καραγιάννης

νίκος καραγιάννης

Με το Γιώργο είμαστε φίλοι από την εποχή των προπονήσεων ελεύθερης κατάδυσης στην πισίνα. Ήξερα ότι τα τελευταία χρόνια έχει ένα δικό του χώρο και αναλαμβάνει και “δύσκολες” περιπτώσεις. Έχοντας τα 2 τελευταία χρόνια περιπλανηθεί στα γυμναστήρια χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα και με προβλήματα στους ώμους από προπονητικά λάθη προηγούμενων ετών, αποφάσισα και επικοινώνησα μαζί του… Read more “Νίκος Καραγιάννης”

Αθανάσιος Ζεϊμπεκάκης

Αθανάσιος Ζεϊμπεκάκης

Τα προβλήματα. Μετά από 2 ώρες τρεξίματος εμφάνιζα πόνο στη λαγονοκνημιαία ταινία που προοδευτικά με ανάγκαζε να διακόψω τον αγώνα. Κατά τη βραδινή κατάκλιση εμφάνιζα έντονους πόνους στις ιερολαγόνιες αρθρώσεις που με δυσκόλευαν ακόμα και να κοιμηθώ. Είχα δοκιμάσει διάφορες τεχνικές και θεραπείες για την επίλυση του προβλήματος χωρίς αποτέλεσμα. Στο Body Solutions ο Γιώργος… Read more “Αθανάσιος Ζεϊμπεκάκης”

Ερασιτέχνης δρομέας βουνού και μαραθωνοδρόμος

Εύη Φωτεινάκου

Φωτεινάκου εύη

Ο καθένας από εμάς είναι για εκείνον ένα προσωπικό στοίχημα. Οι γνώσεις του στο αντικείμενό του, σου επιτρέπουν να τον εμπιστευτείς απόλυτα..!!! Ο χώρος προπόνησής μας είναι ο αρτιότερος..!!! Tnx… Read more “Εύη Φωτεινάκου”

Κώστας Αρκουλής

αρκουλής κώστας

Έπειτα από 8-9 μήνες με πόνους στη μέση επισκέφτηκα το Γιώργο, μου έκανε αξιολόγηση και εντόπισε αμέσως το πρόβλημα. Ακολουθώντας τις οδηγίες του, σε λιγότερο από ένα μήνα ο πόνος σταμάτησε, συνεχίζοντας το πρόγραμμα που μου έδωσε νιώθω την μέση μου πιο δυνατή από… Read more “Κώστας Αρκουλής”

Ελένη Κρασάκη

κρασάκη ελένη

Ένας από τους καλύτερους επαγγελματίες…με ταλέντο, γνώση και υπομονή για να επιτύχει μαζί με εμάς το στόχο που έχουμε θέσει…αν και έχω κάνει μόνο 2 μήνες εξατομικευμένης άσκησης, έχω δει το σώμα μου να διαμορφώνεται πολύ… Read more “Ελένη Κρασάκη”

Χάρης Παππάς

παππάς χάρης

Σε ευχαριστώ Γιώργο Γεωργά για όλα, κυρίως γιατί με έκανες να εμπιστευτώ ξανά τίς δυνάμεις μου. Για όλους τους άλλους που δεν σε ξέρουν απλά πρέπει να σε γνωρίσουν εάν θέλουν σωματική υγεία και… Read more “Χάρης Παππάς”

Γιώργος Σταματίου

σταματίου γιώργος

Θέλω να συγχαρώ το Γεωργά Γιώργο για τον επαγγελματισμό του που κατά γενική ομολογία είναι ιδιαίτερα σπάνιο φαινόμενο στο συγκεκριμένο χώρο. Οι συστάσεις του ήταν καίριες και τα αποτελέσματα ήταν άμεσα εμφανή και σημαντικά για όλη την από δω και στο εξής εξέλιξη της φυσικής μου κατάστασης. Η συνέπεια και οι γνώσεις του ως trainer… Read more “Γιώργος Σταματίου”

Business Development Manager

Αντώνης Αρβανιτάκης

αρβανιτάκης αντώνης

Από τους λίγους επιστημονικούς γυμναστές στην Ελλάδα με μεράκι για αυτό που κάνουν. Ο Γιώργος είναι από τους λίγους επαγγελματίες που πάντα θα λάβουν υπόψη τις ιδιεταιρότητες του καθενός (σωματομετρικά χαρακτηριστικά, ευαισθησίες κτλ) και θα δώσουν κομμένα και ραμμένα προγράμματα στις ανάγκες του καθενός. Η προπονητική του προσέγγιση όχι μόνο προσφέρει μέγιστα αποτελέσματα (όπως για… Read more “Αντώνης Αρβανιτάκης”

Επιστήμονας Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού

Ζήσης Μαδεμλής

Ζήσης Μαδεμλής

Γνωρίζω το Γιώργο πάνω απο μια 10ετία, μέσα απο το χώρο της ελεύθερης κατάδυσης. Η συμβολή του στο χώρο ήταν και είναι καταλυτική. Η επιστημονική του κατάρτιση και οι οδηγίες του με βοήθησαν στην αποθεραπεία μου, μετά απο κάταγμα που είχα υποστεί στο πόδι. Τελευταία, μετά απο θλάση στον αυχένα είχα απογοητευτεί, διότι ο χρόνος… Read more “Ζήσης Μαδεμλής”

Αντώνης Τρουπής

Αντώνης Τρουπής

To Δεκέμβριο του 2014 μετά από ένα ερασιτεχνικό αγώνα μπάσκετ άρχισε να με πονάει ο ώμος μου. Αρχικά και σύμφωνα με τις υποδείξεις του γιατρού μου ξεκίνησα φυσικοθεραπεία. Σύντομα αισθάνθηκα βελτίωση αλλά κάθε φορά που προσπαθούσα να επιστρέψω στις αθλητικές μου δραστηριότητες ο πόνος επανέρχονταν σε ηπιότερα επίπεδα από τα αρχικά. Προσπαθώντας να δώσω λύση… Read more “Αντώνης Τρουπής”

Αλέξανδρος Τσανγκαλίδης

τσανγκαλίδης αλέξανδρος

Ο Γιώργος είναι από τους λίγους ανθρώπους σε αυτή τη χώρα που δεν αφήνει τα πράγματα στην τύχη τους. Προσπαθεί και πετυχαίνει μόνο το καλύτερο, και ΔΕΝ δέχεται ημίμετρα..! Ψάχνει, μαθαίνει και σου προσφέρει μασημένη τροφή, μένει μόνο να είσαι συνεπής στις οδηγίες του. Έχω συνεργαστεί μαζί του για 4 χρόνια και έχω να δηλώσω… Read more “Αλέξανδρος Τσανγκαλίδης”

Εργοθεραπευτής

Πέτρος Κουσουλός

κουσουλός πέτρος

Η γνωριμία μου με το Γιώργο βελτίωσε τις επιδόσεις μου ως αθλούμενο αλλά και τη συμπεριφορά μου ως άνθρωπο. Πρόκειται για έναν σπάνιο, θα μπορούσα να πω, επαγγελματία ο οποίος εξατομικεύει τα προγράμματα εκγύμνασης ανάλογα με τις προσωπικές ανάγκες ή φιλοδοξίες του “ασκούμενου” και σε οδηγεί, σταδιακά, σε πραγματικά απίστευτα αποτελέσματα. Τι να πω; Ότι… Read more “Πέτρος Κουσουλός”

Μαρία Δήμα

δήμα μαρία

Ένα ξεχωριστό πρόγραμμα από έναν εξαιρετικό επαγγελματία! Από την πρώτη στιγμή ο Γιώργος και η μοναδική του προσέγγιση σε κερδίζουν. Στην πορεία, ανακαλυπτεις πόσο γρήγορα νιώθεις καλύτερα και βλέπεις αποτελέσματα στο σώμα σου. Ο Γιώργος σε παρακινεί να πιστέψεις ότι μπορείς και είναι εκεί δίπλα σου, με χαμόγελο και πάθος να πετύχετε μαζί το στόχο… Read more “Μαρία Δήμα”

Γιώργος Ζούμας

γιώργος ζούμας

Ο Γιώργος αποτελεί ένα πρόσωπο που με αγάπη και μεράκι καθημερινά σαν άνθρωπος του Fitness στηρίζει με τις κατάλληλες συμβουλές κάθε αθλούμενο και καλύπτει με σοβαρότητα και υπευθυνότητα κάθε προπονητική του μονάδα. George keep training hard everyone to success… Read more “Γιώργος Ζούμας”

Βασίλης Σαμαράς

σαμαράς βασίλης

Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας και νιώθει πραγματικά υπεύθυνος για τη δουλειά του και τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεται. Αφ´ ενός θεωρώ τιμή μου τη γνωριμία μας και αφ ετέρου εύχομαι να είναι δημιουργική η δουλειά σου με κίνητρο τη διαρκή βελτίωση μέσα από συστηματική και σκληρή… Read more “Βασίλης Σαμαράς”

Εργοθεραπευτής

Μιχάλης Λαμπρίδης

λαμπρίδης μιχάλης

Γιώργο σ’ ευχαριστώ για τη βοήθειά σου όσο ήμουνα κοντά σου!!! Σ’ ευχαριστώ που με βοήθησες και με το πρόγραμμα της γυμναστικής σου και την ανθρώπινη συμπεριφορά σου. Με βοήθησες να ξαναβρώ την ποιότητα ζωής μου θέτοντας σε επαναλειτουργία το αριστερό μου χέρι το οποίο είχε αχρηστευτεί από εγκεφαλικό επεισόδιο, θλάση ώμου και ρήξη δικεφάλου…… Read more “Μιχάλης Λαμπρίδης”

Γιώργος Παναγιωτάκης

Γιώργος Παναγιωτάκης

Με το Γιώργο Γεωργά ξεκίνησα τη συνεργασία μου στα τέλη του 2012. Στόχος αυτής της συνεργασίας ήταν να αυξήσω τις επιδόσεις μου στην αγωνιστική ελεύθερη κατάδυση. Στην αρχή οφείλω να ομολογήσω πως ήμουν αρκετά επιφυλακτικός με την προπονητική του προσέγγιση, μιας και η φιλοσοφία των προγραμμάτων του ήταν και είναι εντελώς διαφορετική συγκριτικά με τα… Read more “Γιώργος Παναγιωτάκης”

Φανή Μπέλλου

Φανή Μπέλλου

Body solutions: ειναι ένας χώρος που σου προσφερει.. Εμπειρία, ευεξία, χαλάρωση, αποτελέσματα, σωματική υγεια! Ολα αυτα σε συνεργασία με τον άριστο επαγγελματία-φίλο George… Read more “Φανή Μπέλλου”

Ανδρέας Τσούκαλης

Ανδρέας Τσούκαλης

Γνωρίζοντας το Γιώργο εδώ και αρκετά χρόνια, μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι διακρίνεται για το ήθος, την εντιμότητα καθώς και την αγάπη για τη δουλειά του. Το επιστημονικό του υπόβαθρο, η πολυετής τριβή του με τον πρωταθλητισμό και η διαρκής ενασχόληση-ενημέρωσή του, στους τομείς της αποκατάστασης μυοσκελετικών δυσλειτουργιών, της διατροφής και της προπονητικής, τον… Read more “Ανδρέας Τσούκαλης”

Επιστήμονας Φυσικής Αγωγής

Παναγιώτης Μαντόπουλος

Παναγιώτης Μαντόπουλος

Τα τελευταία 4 χρόνια έχω υποβληθεί σε δύο χειρουργεία στα δύο γόνατα. Στο δεύτερο χειρουργείο αποφάσισα να σταματήσω τη μεγάλη μου αγάπη που είναι το ποδόσφαιρο γιατί υπέφερα κάθε φορά που γυμναζόμουν, από έντονους πόνους. Προς μεγάλη μου τύχη όμως γνώρισα το Γιώργο. Εναν άριστο επαγγελματία που απο την πρώτη στιγμή έδειξε ενδιαφέρον και σοβαρότητα… Read more “Παναγιώτης Μαντόπουλος”

Tony Helm

tony helm

Πλήρες εξατομικευμένο προγράμμα προπόνησης με έμφαση στη λεπτομέρεια που θα κάνει την αλλαγή! Εμφανή αποτελέσματα μετά από λίγες προπονήσεις στο Body Solutions και αντικατάσταση βαρετών επισκέψεων στο γυμναστήριο. Άριστη συμπληρωματική άσκηση για το άθλημά μου (ελεύθερη κατάδυση) και σε πολύ λογικό κόστος και value for money με το παραπάνω. Με βοήθησε να αυξήσω δύναμη στα… Read more “Tony Helm”

Άρης Ιωαννίδης

άρης ιωαννίδης

Ο Γιώργος είναι εγγύηση για καλά αποτελέσματα σε όλους τους αθλητές. Σοβαρός και μετρημένος δουλεύει με τους αθλητές του για στοχευμένες λύσεις στην προπόνησή τους. Τρανή απόδειξη της αποτελεσματικότητας της προσέγγισής του, το απίστευτο παγκόσμιο ρεκόρ του Γιώργου Παναγιωτάκη στη δυναμική… Read more “Άρης Ιωαννίδης”

Γιώργος Γεωργακόπουλος

γιώργος γεωργακόπουλος

Το να εμπιστευτείς το σώμα σου στο Βody Solutions είναι σαν να συνδράμεις με την επιτυχία… Μέγιστα αποτελέσματα ακόμα και από την δεύτερη εβδομάδα.. Πρόγραμμα κομμένο και ραμμένο στα μέτρα αλλά και στους τραυματισμούς του κάθε σώματος.. Εμπιστεύτηκα τον κύριο Γεωργά και τον ευχαριστώ ιδιαίτερα για τα αποτελέσματα που μου έφερε και για την βοήθεια,… Read more “Γιώργος Γεωργακόπουλος”

Αριστέα Πρωτονοταρίου

αριστέα πρωτονοταρίου

Σχεδόν ένας μήνας στο Body Solutions με τον Γιώργο Γεωργά και ήδη έχω πειστεί για την εκπληκτική δουλειά του και τις εξαιρετικές γνώσεις του. Είναι απίστευτο το πώς μέσα σε έναν μικρό χώρο μπορεί να γίνει τόσο μεγάλη δουλειά!!! Thank… Read more “Αριστέα Πρωτονοταρίου”

Παναγής Νικολάου

παναγής νικολάου

I would like to thank my dear friend George Georgas for all the support he has given me, for his mentoring and his guidance! George is a “lighthouse” of knowledge in the field of training/fitness/wellbeing. Any advise you need regarding your body, he is your man! If you live in Athens and you want to… Read more “Παναγής Νικολάου”

Penny Lafharis

lafharis

George, you are a dedicated professional and extremely serious about your work. Under all circumstances, you give all you have!!! Each person for you is an individual and each case is exceptional. Your input is thorough, this way achieving definite results. You… Read more “Penny Lafharis”

Κώστας Σακελλαρίου

σακελαρίου

Είναι μεγάλη τιμή να συνεργάζεσαι με επαγγελματίες όπως ο Γιώργος Γεωργάς. Η χαρά είναι μεγάλη διότι δίνει σάρκα και οστά σε αυτό που λέμε “ομαδική δουλειά” με μεγιστοποίηση του αποτελέσματος για τον αθλούμενο! Γιώργο ευχαριστώ πολύ για την… Read more “Κώστας Σακελλαρίου”

Φυσικοθεραπευτής

Γιώργος Δουρόπουλος

Άριστος επαγγελματίας με άριστη γνώση, συνέπεια και κατάρτιση!! Εύγε… Read more “Γιώργος Δουρόπουλος”

Φυσικοθεραπευτής

Νάντια Γεωργακοπούλου

γεωργακοπούλου

Μετά απο τρεις μήνες εκγύμνασης στο body solutions τα πρώτα αποτελέσματα είναι ορατά. ΄Εχω χάσει πόντους και κιλά, το σώμα μου είναι πιο δυνατό από ποτέ. Το πιο σημαντικό απ΄όλα, σταμάτησε πλέον να με πονάει ο αυχένας και το δεξί μου χέρι!!!!!! Ο Γιώργος με βοήθησε… Read more “Νάντια Γεωργακοπούλου”

Γιάννης Βολακάκης

βολακάκης

Μετά από 18 μήνες συστηματικής ενασχόλησής μου με την προπόνηση τεχνικής κολύμβησης, άρχισα να αισθάνομαι έντονη δυσφορία και πόνο στην περιοχή ανάμεσα και πάνω από τις ωμοπλάτες. Παράλληλα σε περιόδους πολύ έντονης προπόνησης αισθανόμουν μούδιασμα στην εσωτερική επιφάνεια του δεξιού βραχίονα που κατέρχονταν από το ύψος της μασχάλης μέχρι και το αντιβράχιο. Αναζητώντας λύση στο… Read more “Γιάννης Βολακάκης”

Αλέξανδρος Ανδρικόπουλος

ανδρικόπουλος

Η εταιρία Έγερσις Ιατρική Αποκατάσταση απασχόλησε τον Γεώργιο Γεωργά ως Γυμναστή και Υδροθεραπευτή στον τομέα της αποκατάστασης νευρολογικών και μυοσκελετικών παθήσεων για 4 χρόνια. Στα καθήκοντά του υπήρξε άριστος συνεργάτης τόσο με τους συναδέλφους του στο τμήμα υδροθεραπείας όσο και με τους θεραπευτές της διεπιστημονικής ομάδας. Το επιστημονικό του ενδιαφέρον και η αγάπη του για… Read more “Αλέξανδρος Ανδρικόπουλος”

Φυσικοθεραπευτής, Προϊστάμενος Θεραπευτικής Ομάδας ΕΓΕΡΣΙΣ

Π.Β.

Άκουγα για σένα πόσο καλός είσαι, το κατάλαβα όμως όταν ήρθα στο χώρο σου. Η υπομονή σου, η παρατηρητικότητά σου, η σοβαρότητά σου, η γλυκύτητά σου, η τελειότητά σου είναι μερικά χαρακτηριστικά σου.  Δεν σου ξεφεύγει τίποτα, είσαι εκεί να διορθώνεις, να υποδεικνύεις, να βοηθάς εμάς που σε έχουμε ανάγκη. Να είσαι καλά για σένα… Read more “Π.Β.”

Κώστας Αργυρίου

κώστας αργυρίου

Οι λόγοι που με οδήγησαν να έρθω σε επαφή με το Γιώργο είναι αρκετοί. Επισκεπτόμουν το γυμναστήριο του Ωκεανού ακολουθώντας ένα ατομικό πρόγραμμα τα Σαββατοκύριακα χωρίς επιτήρηση αλλά οι ενοχλήσεις που ένιωθα στο γόνατο και τη μέση μου μετά από κάθε επίσκεψη μου δημιουργούσαν δυσφορία αντί για ευεξία. Πριν από έξι μήνες βλέποντας τον ιδιαίτερο… Read more “Κώστας Αργυρίου”

Θοδωρής Γκούσκος

γκούσκος

Ξεκίνησα να γυμνάζομαι στο Body Solutions στις 21.12.2015. Ο λόγος που με ώθησε στη γυμναστική ήταν οι καθημερινοί και έντονοι πόνοι στην πλάτη και τη μέση. Τα προηγούμενα χρόνια δεν είχα γυμναστεί ποτέ συστηματικά με αντιστάσεις. Ένας από τους λόγους που απέφευγα την άσκηση με βάρη ήταν το είδος της εργασίας μου (χειριστής κλαρκ). Μετά… Read more “Θοδωρής Γκούσκος”

Κατερίνα Φραγκουδάκη

φραγκουδάκη

Αθλητικός τύπος? Μπα όχι εγώ, σίγουρα όχι εγώ… Πως βρέθηκα σε semi-personal training group με γυμναστή το Γιώργο? Τυχαία…. Μετά από δύο γέννες και πολλά περιττά κιλά ξεκίνησα πρόγραμμα διατροφής που κράτησε αρκετό καιρό. Όταν το ολοκλήρωσα με έπεισαν φίλοι ότι πρέπει να αρχίσω να γυμνάζομαι ώστε να διατηρήσω το βάρος μου σταθερό. Βρήκα το… Read more “Κατερίνα Φραγκουδάκη”

Σπύρος Μιχαλούδης

μιχαλούδης

Στη μέχρι σήμερα συνεργασία μου με το Γιώργο βρήκα: εξειδίκευση στη γνώση, καθοδήγηση για την επίτευξη του στόχου, εμπιστοσύνη, προσήλωση, συνέπεια, και… Read more “Σπύρος Μιχαλούδης”

Τριαθλητής

Δημήτρης Λιπαντετζόγλου

λιπαντετζόγλου

Θεωρώ το Γιώργο την κορυφή της προπόνησης. Όχι τώρα που συνεργαζόμαστε για την προπόνησή μου στο   snowboard, αλλά και από τα παλιότερα χρόνια που γνωριζόμαστε. Γνώστης σε αυτό που κάνει και αγαπά τόσο. Με τον Γιώργο έμαθα τι σημαίνει προετοιμασία, τι σημαίνει πρώτα να κινείσαι σωστά χωρίς πόνους και       ενοχλήσεις και μετά να έχεις… Read more “Δημήτρης Λιπαντετζόγλου”

Αποστόλης Ντάνας

ντάνας

Μετά από ένα γάμο, ένα παιδί και το κόψιμο του τσιγάρου, επί πέντε χρόνια δεν κατάφερα ποτέ να χάσω τα επιπλέον κιλά  που απέκτησα. Παράλληλα έχοντας αποχή όλο αυτό το διάστημα από οποιασδήποτε μορφής τακτικής άσκησης, αποφάσισα να πέσω με τα μούτρα σε διάφορες προπονητικές μεθόδους τύπου street workout, crossfit κλπ για να πετύχω τον… Read more “Αποστόλης Ντάνας”