Οι πελάτες του Body Solutions συνήθως ταιριάζουν σε μια ή περισσότερες από τις παρακάτω κατηγορίες:

  • Άτομα που δεν έχουν επαρκή γνώση και προσωπική εμπειρία σε ότι αφορά την γυμναστική με αντιστάσεις. Χρειάζονται κάποιον να τους καθοδηγήσει με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα στη συστηματική άσκηση. Δυσκολεύονται να φιλτράρουν και να αξιοποιήσουν πληροφορίες στο διαδίκτυο και κατανοούν ότι η υπό προϋποθέσεις η άσκηση μπορεί να έχει και βλαπτικό αποτέλεσμα.
  • Άτομα που έχουν κουραστεί να διαβάζουν και να εξακριβώνουν την εγκυρότητα σκόρπιων πληροφοριών σε blog και περιοδικά σχετικά με την γυμναστική. Έχουν βαρεθεί να δοκιμάζουν “το μαγικό πρόγραμμα” γυμναστικής του μήνα χωρίς αποτέλεσμα. Έχουν στόχους για τη σωματική τους απόδοση και εμφάνιση και θέλουν να βλέπουν κάθε ώρα που αφιερώνουν στην άσκηση να τους φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξή τους. Χρειάζονται κάποιον να τους εμπνέει εμπιστοσύνη για να του αναθέσουν εξολοκλήρου οτιδήποτε αφορά την άσκηση με αντιστάσεις.
  • Άτομα που έχουν επαρκή κινητική και αθλητική εμπειρία αλλά δυσκολεύονται να ξεπεράσουν κάποια ενόχληση ή ευαισθησία σε κάποια άρθρωση όπως: ο ώμος, το γόνατο, η μέση, ο αυχένας κλπ.
  • Άτομα που χρειάζονται να αισθάνονται ότι κάποιος τους επιτηρεί και πρέπει να του δίνουν αναφορά για την τήρηση του προγράμματός τους. Είτε γνωρίζουν είτε δεν γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν, χρειάζονται κάποιον να τους κρατάει στις “ράγες” ενισχύοντας τη συστηματικότητα και την συνέπειά τους στην εκτέλεση του προγράμματος γυμναστικής και δίαιτας.

Γενικότερα οι πελάτες του Body Solutions είναι πολυάσχολοι γονείς, επιχειρηματίες, επαγγελματίες, νοικοκυρές και εργαζόμενοι υπάλληλοι, που προσπαθούν να ανταποκριθούν στις καθημερινές προκλήσεις της δουλειάς και των διαπροσωπικών σχέσεων.

Συγκροτούν μια κοινότητα ανθρώπων που αναγνωρίζει και απολαμβάνει την θετική επίδραση της συστηματικής άσκησης στην καθημερινότητά τους.