Οι περισσότεροι πελάτες του Body Solutions ταιριάζουν σε μια ή περισσότερες από τις παρακάτω κατηγορίες:

  • Άτομα που δεν έχουν επαρκή γνώση και προσωπική εμπειρία σε ότι αφορά την γυμναστική με αντιστάσεις. Χρειάζονται κάποιον να τους καθοδηγήσει με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα στη συστηματική γυμναστική με την αποτελεσματικότερη και την πλέον επιστημονικά τεκμηριωμένη μέθοδο. Παράλληλα χρειάζονται διαιτολογική πληροφόρηση και καθοδήγηση. Δυσκολεύονται να φιλτράρουν και να αξιοποιήσουν πληροφορίες στο διαδίκτυο και φοβούνται ότι μπορεί να κάνουν περισσότερο κακό απ’ ότι καλό . Με λίγα λόγια δεν έχουν ιδέα για το τι και πώς πρέπει να το κάνουν.
  • Άτομα που έχουν κουραστεί να διαβάζουν και να εξακριβώνουν την εγκυρότητα σκόρπιων πληροφοριών σε blog και περιοδικά σχετικά με την γυμναστική. Έχουν βαρεθεί να δοκιμάζουν “το μαγικό πρόγραμμα” γυμναστικής του μήνα χωρίς αποτέλεσμα. Έχουν ενεργούς στόχους για τη σωματική τους απόδοση και εμφάνιση και θέλουν να βλέπουν κάθε ώρα που αφιερώνουν στην άσκηση να τους φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξή τους. Χρειάζονται κάποιον να τους εμπνέει εμπιστοσύνη για να του αναθέσουν εξολοκλήρου οτιδήποτε αφορά την γυμναστική και την δίαιτα.
  • Άτομα που έχουν επαρκή κινητική και αθλητική εμπειρία αλλά δυσκολεύονται να ξεπεράσουν κάποια ενόχληση ή ευαισθησία σε κάποια άρθρωση όπως: ο ώμος, το γόνατο, η μέση, ο αυχένας κλπ. Με λίγα λόγια ξέρουν πως να γυμνάζονται αλλά επιθυμούν να αντιμετωπίσουν τις ενοχλήσεις που έχουν σε μια η περισσότερες αρθρώσεις χωρίς να σταματήσουν την γυμναστική. Είναι εξαρτημένοι από την γυμναστική και τίποτα δεν θέλουν να τους κρατήσει μακριά από το πρόγραμμά τους.
  • Άτομα που χρειάζονται να αισθάνονται ότι κάποιος τους επιτηρεί και πρέπει να του δίνουν αναφορά για την τήρηση του προγράμματός τους. Είτε γνωρίζουν είτε δεν γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν, χρειάζονται κάποιον να τους κρατάει στις “ράγες” ενισχύοντας τη συστηματικότητα και την συνέπειά τους στην εκτέλεση του προγράμματος γυμναστικής και δίαιτας.

Γενικότερα οι πελάτες του Body Solutions είναι πολυάσχολοι γονείς, επιχειρηματίες, επαγγελματίες, νοικοκυρές και σκληρά εργαζόμενοι υπάλληλοι, που προσπαθούν να ανταποκριθούν στις καθημερινές προκλήσεις της δουλειάς και των διαπροσωπικών σχέσεων.

Συγκροτούν μια κοινότητα ανθρώπων που αναγνωρίζει και απολαμβάνει την θετική επίδραση της συστηματικής γυμναστικής στην καθημερινότητά τους.

 

                 Αν πιστεύεις ότι ανήκεις σε μια ή περισσότερες από τις παραπάνω κατηγορίες επικοινώνησε μαζί μας.