Ποιος είμαι

Ποιος είμαι

Ονομάζομαι Γεωργάς Γεώργιος, είμαι απόφοιτος του Τμήματος Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με ειδικότητα στην Ευρωστία και Υγεία. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου ανέπτυξα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Κινησιολογία, την Εφαρμοσμένη Αθλητική Εργοφυσιολογία και την Αθλητική Βιομηχανική.

Ως αθλητής ασχολήθηκα περίπου μια δεκαετία σε υψηλό επίπεδο με το άθλημα της κολύμβησης και κατόπιν για περίπου 5 χρόνια με την αθλητική άπνοια σε επίπεδο πρωταθλητισμού. Στο παρασκήνιο προπονώ μέχρι και σήμερα μερικούς από τους καλύτερους αθλητές άπνοιας σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Η εργασιακή μου εμπειρία στο χώρο των γυμναστηρίων με βοήθησε να καταλάβω από πολύ νωρίς, με τι δεν θα ήθελα να μοιάζει η συνέχεια της επαγγελματικής μου καριέρας. Έτσι το 2009, ξεκίνησα να παρέχω υπηρεσίες personal training ως ελεύθερος επαγγελματίας και εν συνεχεία το 2012 στελέχωσα με απόλυτη επιτυχία το τμήμα υδροθεραπείας της εταιρίας Ιατρικής Αποκατάστασης «Έγερσις». H τετραετής εργασιακή μου εμπειρία στο κέντρο αποκατάστασης «Φιλοκτήτης», αποτέλεσε καθοριστικό ερέθισμα για την επέκταση των γνώσεών μου σε θέματα θεραπευτικής γυμναστικής και ιατρικής αποκατάστασης. Παράλληλα με έφερε σε επαφή με μερικούς από τους καλύτερους φυσικοθεραπευτές, εργοθεραπευτές και ιατρούς φυσικής αποκατάστασης στην Ελλάδα.

Στα τέλη του 2015 δημιούργησα το Body Solutions. Ένα χώρο για γυμναστική και personal training που συγκεντρώνει άρτιο εξοπλισμό και επιστημονικές γνώσεις. Μοναδικός στόχος μου τα μετρήσιμα και εμφανή αποτελέσματα στην εμφάνιση και στην ποιότητα ζωής των ανθρώπων.

Ακούστε μερικές από τις απόψεις μου για την γυμναστική και την δίαιτα στη ραδιοφωνική εκπομπή του Πέτρου Κουσουλού Νυχτερινό ρεπορτάζ στον Alpha 989.