Ονομάζομαι Γεωργάς Γεώργιος και είμαι απόφοιτος του Τμήματος Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με ειδικότητα στην Ευρωστία και Υγεία. Κατά την διάρκεια των σπουδών μου ανέπτυξα ιδιαίτερό ενδιαφέρον και επικεντρώθηκα στο πεδίο της Κινησιολογίας, της Εργοφυσιολογίας και της μηχανική της κίνησης των μυών και των αρθρώσεων.

Ως αθλητής, ασχολήθηκα με το άθλημα της κολύμβησης για περίπου μια δεκαετία και κατόπιν για 5 χρόνια με την αθλητική άπνοια. Από το 2007 μέχρι και το 2018 καθοδηγούσα προπονητικά μερικούς από τους καλύτερους αθλητές άπνοιας στην Ελλάδα και τον κόσμο. Από το 1999 γυμνάζομαι αδιαλείπτως με αντιστάσεις, συλλέγοντας και αναμειγνύοντας πολύτιμη πρακτική εμπειρία με επιστημονικά δεδομένα.

Διακρίνοντας από νωρίς, την διαφορά ανάμεσα σε αθλητισμό και σωματική άσκηση, άρχισα να εξειδικεύομαι στην εκγύμναση ανθρώπων με πολύ περιορισμένη εμπειρία στην προπόνηση αντιστάσεων και μυοσκελετικούς περιορισμούς που καθιστούσαν την εκγύμναση τους πραγματική πρόκληση.

Η εργασιακή μου εμπειρία στο χώρο των γυμναστηρίων με βοήθησε να καταλάβω από πολύ νωρίς, με τι δεν θα ήθελα να μοιάζει η συνέχεια της επαγγελματικής μου καριέρας. Έτσι το 2009, ξεκίνησα να παρέχω υπηρεσίες ως ελεύθερος επαγγελματίας και εν συνεχεία το 2012 στελέχωσα με απόλυτη επιτυχία το τμήμα υδροθεραπείας της εταιρίας Ιατρικής Αποκατάστασης “Έγερσις“. H τετραετής εργασιακή μου εμπειρία στο κέντρο αποκατάστασης “Φιλοκτήτης“, αποτέλεσε καθοριστικό ερέθισμα για την επέκταση των γνώσεων μου σε θέματα σωματικής άσκησης σε ειδικές πληθυσμιακές ομάδες. Την ίδια περίοδο είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με μερικούς από τους καλύτερους φυσικοθεραπευτές, εργοθεραπευτές και ιατρούς φυσικής αποκατάστασης στην Ελλάδα.

Τον Μάιο του 2015 δημιούργησα το Body Solutions. Ένα χώρο για σωματική άσκηση με αντιστάσεις που συνδυάζει άρτιο εξοπλισμό και  έμψυχο δυναμικό με ασύγκριτο επίπεδο επιστημονικής και πρακτικής κατάρτισης. Μοναδικός στόχος της επιστημονικής ομάδας του Body Solutions είναι τα μετρήσιμα και εμφανή αποτελέσματα στην ποιότητα ζωής των ανθρώπων.  Το 2020 συνεισφέροντας στην ουσιαστική διαφοροποίηση και πρακτική ανωτερότητα των αποφοίτων ΣΕΦΑΑ, δημιούργησα μια σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων.