Ποιος είμαι

Ποιος είμαι

Ονομάζομαι Γεωργάς Γεώργιος και είμαι απόφοιτος του Τμήματος Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με ειδικότητα στην Ευρωστία και Υγεία. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου ανέπτυξα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Κινησιολογία, την Εργοφυσιολογία και την μηχανική της κίνησης των μυών και των αρθρώσεων.

Ως αθλητής ασχολήθηκα περίπου μια δεκαετία σε υψηλό επίπεδο με το άθλημα της κολύμβησης και κατόπιν για περίπου 5 χρόνια με την αθλητική άπνοια σε επίπεδο πρωταθλητισμού.

Η εργασιακή μου εμπειρία στο χώρο των γυμναστηρίων με βοήθησε να καταλάβω από πολύ νωρίς, με τι δεν θα ήθελα να μοιάζει η συνέχεια της επαγγελματικής μου καριέρας. Έτσι το 2009, ξεκίνησα να παρέχω υπηρεσίες ως ελεύθερος επαγγελματίας και εν συνεχεία το 2012 στελέχωσα με απόλυτη επιτυχία το τμήμα υδροθεραπείας της εταιρίας Ιατρικής Αποκατάστασης “Έγερσις“. H τετραετής εργασιακή μου εμπειρία στο κέντρο αποκατάστασης “Φιλοκτήτης“, αποτέλεσε καθοριστικό ερέθισμα για την επέκταση των γνώσεων μου σε θέματα θεραπευτικής άσκησης. Παράλληλα με έφερε σε επαφή με μερικούς από τους καλύτερους φυσικοθεραπευτές, εργοθεραπευτές και ιατρούς φυσικής αποκατάστασης στην Ελλάδα.

Τον Μάιο του 2015 δημιούργησα το Body Solutions. Ένα χώρο για σωματική άσκηση με αντιστάσεις που συγκεντρώνει άρτιο εξοπλισμό και επιστημονικές γνώσεις. Μοναδικός στόχος της επιστημονικής ομάδας του Body Solutions τα μετρήσιμα και εμφανή αποτελέσματα στην ποιότητα ζωής των ανθρώπων.  Στην προσπάθεια μου να συνεισφέρω στην ουσιαστική διαφοροποίηση και πρακτική ανωτερότητα των αποφοίτων ΣΕΦΑΑ, δημιούργησα και εξελίσσω μια σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων σε ηλεκτρονική μορφή.

Ακούστε μερικές από τις απόψεις μου για την γυμναστική και την διατροφή στη ραδιοφωνική εκπομπή του Πέτρου Κουσουλού στον Alpha 989.