Την επιλογή της θεματολογίας και την παρουσίασή της, έχω επιμεληθεί ο ίδιος προσωπικά με κύριο γνώμονα την ανάδειξη των προοπτικών για πρακτική εφαρμογή της επιστήμης της άσκησης στην προπόνηση αντιστάσεων.

Σε ποιους απευθύνεται;

  • “Θυμάμαι τι λέει η επιστημονική θεωρία”
  • “Παρακολουθώ στενά την επιστημονική έρευνα”
  • “Έχω διδακτορικό”
  • “Έχω μεταπτυχιακό”
  • “Είχα άριστους βαθμούς στο μάθημα μυϊκής ενδυνάμωσης, κινησιολογίας, αθλητικής βιομηχανικής, φυσιολογίας, κινησιολογίας, αθλητικής φυσικοθεραπείας, λειτουργικής ανατομικής, εργομετρίας και εργοφυσιολογίας”

Καμία από τίς παραπάνω προτάσεις μεμονωμένα αλλά και συνδυαστικά δεν εξασφαλίζει ότι αντιλαμβάνομαι τις προοπτικές για πρακτική εφαρμογή της επιστήμης της άσκησης στην προπόνηση αντιστάσεων.

Κόστος & αγορά:

Το εκπαιδευτικό υλικό πωλείται ανά θεματική ενότητα. Με αυτόν τον τρόπο ο ενδιαφερόμενος έχει την δυνατότητα για μια πρώτη αναγνωριστική επαφή με το προϊόν προτού αποφασίσει αν επιθυμεί να προβεί στην αγορά και άλλων ενοτήτων.

Τιμοκατάλογος:

  1. Μηκοδυναμική & Ταχοδυναμική Σχέση. Σωστή διατύπωση και πρακτική εφαρμογή στην προπόνηση αντιστάσεων. Κόστος: 100€.
  2. Δύναμη & Ανάλυση Δυνάμεων. Πρακτική εφαρμογή στην προπόνηση αντιστάσεων. Κόστος: 100 €.
  3. Ροπή, Moment arm, Μοχλοβραχίονες & Είδη Μοχλών. Ορισμός και πρακτική εφαρμογή στην προπόνηση αντιστάσεων. Κόστος: 150 €.

Διαθεσιμότητα

Μηκοδυναμική & Ταχοδυναμική Σχέση. Σωστή διατύπωση και πρακτική εφαρμογή στην προπόνηση αντιστάσεων. Κόστος: 100€.  Δημιουργείστε έναν λογαριασμό και αγοράστε το προϊόν πατώντας εδώ.