Αξίζει μια συνδρομή σε Yava, Planet και Sociall arenas;


Αξίζει μια συνδρομή σε Yava, Planet και Sociall arenas;

Με την άνοιξη να έχει μπει και επίσημα πλέον, χιλιάδες εποχιακά ασκούμενοι βρίσκονται αντιμέτωποι με το γνωστό και αιώνιο πρόβλημα της σωματικής εμφάνισης. Η ετήσια συνδρομή σε μεγάλες αλυσίδες γυμναστηρίων όπως τα Yavaplanet, Sociall arenas και την παρέα τους φαντάζουν μια όαση σε μια οικονομία όπου οι υπηρεσίες γυμναστικής αποτελούν πλέον πολυτέλεια.

Όαση;

Εάν το Body Solutions δεν αποκτούσε ποτέ υλική υπόσταση, θα ήμουν σίγουρα μέλος σε ένα γυμναστήριο Yava ή Planet. Η παραπάνω δήλωση επιβεβαιώνεται από τις 4 ετήσιες συνδρομές μου στα Sociall arenas την περίοδο 2012-2015. Ναι. Αυτού του είδους τα γυμναστήρια αποτελούν μοναδικές ευκαιρίες για οικονομική γυμναστική εφόσον:

 1. Έχεις επαρκή πρακτική εμπειρία και θεωρητική γνώση για την γυμναστική με βάρη.
 2. Έχεις τη δυνατότητα και την επιθυμία να γυμνάζεσαι ώρες περιορισμένης ζήτησης. Από το πρωί μέχρι νωρίς το απόγευμα ή πολύ αργά το βράδυ.
 3. Είσαι αυτοπαρακινούμενος.
Γιατί;
 1. Γιατί το κόστος των ετήσιων συνδρομών τους είναι ασυναγώνιστo.
 2. Γιατί το ωράριο τους είναι το πλέον διευρυμένο και είναι ανοιχτά 7 ημέρες την εβδομάδα.
 3. Γιατί συνήθως τα περισσότερα είναι επαρκώς εξοπλισμένα καλύπτοντας αποτελεσματικά τις ανάγκες του μέσου καθώς και του πιο προχωρημένου ασκούμενου.
 4. Γιατί σίγουρα κάποιο Yava, Planet & Sociall arena βρίσκεται πολύ κοντά στην εργασία σου ή την περιοχή που κατοικείς.

Τελικά αξίζει μια φθηνή συνδρομή  σε Yava, Planet ή παρόμοια γυμναστήρια;

Όπως αναφέρω και εδώ τα περισσότερα άτομα που ζητούν τη βοήθειά μου κατατάσσονται σε μία ή περισσότερες κατηγορίες από τις παρακάτω:

 1. Άτομα που δεν έχουν επαρκή γνώση και προσωπική εμπειρία σε ότι αφορά την γυμναστική με βάρη.
 2. Άτομα που έχουν κουραστεί να διαβάζουν και να εξακριβώνουν την εγκυρότητα σκόρπιων πληροφοριών σε blog και περιοδικά σχετικά με την γυμναστική.
 3. Άτομα που έχουν επαρκή κινητική και αθλητική εμπειρία αλλά δυσκολεύονται να ξεπεράσουν κάποια ενόχληση ή ευαισθησία σε κάποια άρθρωση.
 4. Άτομα που χρειάζονται να αισθάνονται ότι κάποιος τους επιτηρεί και πρέπει να του δίνουν αναφορά για την τήρηση του προγράμματός τους.
Όταν η ειλικρίνεια αποκτά καθοριστική σημασία

Αν αισθάνεσαι ότι ανήκεις σε μία ή περισσότερες από τις παραπάνω κατηγορίες, γυμναστήρια όπως τα Yava τα Planet και τα  Sociall arenas δεν πρέπει να θεωρούνται η πρώτη και καλύτερη επιλογή σου.

Γιατί;

Θα ήθελα πολύ να γράψω αυτό που σκέφτομαι, αλλά θα προτιμήσω να ανακαλέσεις την προσωπική σου εμπειρία από την τελευταία ανοιξιάτικη συνδρομή σου σε Yava, Planet…

Γεφυρώνοντας το Χάσμα

Τους τελευταίους μήνες σκεφτόμουν για μια ακόμα φορά σε ποιους απευθύνεται η υπηρεσία  remote personal training. O πρώτος και κύριος λόγος όταν δημιουργούσα αυτή την υπηρεσία ήταν η υποστήριξη ατόμων που βρίσκονται εκτός εμβέλειας του Body Solutions. Σήμερα πιστεύω ότι το remote personal training αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για τη μέγιστη αξιοποίηση φθηνών ετήσιων συνδρομών σε αλυσίδες γυμναστηρίων.

Remote personal training

Παρότι το remote personal training δεν είναι ακριβώς το ίδιο με το να κάνεις μια συνεδρία στο Body Solutions, αποτελεί την αμέσως επόμενη καλύτερη επιλογή. Σου επιτρέπει τη γρήγορη και επαρκή αυτονόμηση καθώς και την πλήρη απεξάρτησή σου από το γυμναστή που θα ”κληρώσει” για σένα το εκάστοτε ”φθηνό” γυμναστήριο.

Όπως έχω αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο μου:

”Είμαι αντίθετος σε πρακτικής φύσεως σχέσεις εξάρτησης ανάμεσα σε γυμναστή και ασκούμενο. Πιστεύω ότι ο απώτερος στόχος κάθε γυμναστή είναι η εκπαίδευση των ασκούμενων και η προοδευτική αυτονόμησή τους.”

Πόσο δοκιμασμένο και αποτελεσματικό είναι το remote personal training;

Παρότι στο remote δεν  ”μετράω” τόσες ώρες ”πτήσης” όσες στο personal training από κοντά, τα αποτελέσματα και οι συστάσεις από άτομα που το δοκίμασαν αποπνέουν αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία. Ακολουθούν μερικοί πολύ ικανοποιημένοι πελάτες της υπηρεσίας.

 1. O Αποστόλης Ν.
 2. Ο Γιάννης Β.
 3. Ο Γιώργος Γ.
 4. Ο Γιάννης Κ
 5. Ο Κώστας Α.
 6. Ο Δημήτρης Λ.
 7. Ο Νίκος Κ.
 8. Ο Γιώργος Σ.

 

Εγγραφή

Αν σας άρεσε το άρθρο, εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων για νέες δημοσιεύσεις.

Προστεθείτε στους 245 εγγεγραμμένους.

+ There are no comments

Add yours