Χαριτίνη Τριγάζη


χαριτίνη τριγάζηΕάν μου έλεγε κάποιος μέχρι χτες ότι θα έκανα ΕΝΑ, το τονίζω, ένα μάθημα γυμναστικής το οποίο την επόμενη μέρα θα είχε εξαφανίσει συγκεκριμένο χρόνιο πόνο στην πλάτη μου, σίγουρα θα τον έλεγα τρελό! Κι όμως αυτό ακριβώς συνέβη στην περίπτωσή μου. Είναι πολλά χρόνια τώρα που υποφέρω από μυοσκελετικά προβλήματα διαφόρων ειδών στην πλάτη. Η κλινική εξέταση με παρέπεμπε ανέκαθεν σε προγράμματα γυμναστικής. Η αλήθεια είναι ότι έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα τα είδη εκγύμνασης χωρίς όμως αποτέλεσμα, ούτε καν βραχυπρόθεσμο. Έτσι, τα τελευταία χρόνια η καθημερινότητά μου έχει γίνει ανυπόφορη δυσκολεύοντας με ακόμα και στις πιο απλές εργασίες.

Ο Γιώργος αφού έκανε μια πολύ προσεκτική εξέταση παίρνοντας το ιστορικό μου, δημιούργησε και εφάρμοσε σε μένα ένα πολύ εξειδικευμένο πρόγραμμα. Την επόμενη κιόλας μέρα ο πόνος στην πλάτη ΔΕΝ υπήρχε και δεν εμφανίστηκε ούτε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ούτε τις επόμενες. Μπορούσα να κάνω καθημερινές δουλειές, όπως το πλύσιμο των πιάτων ή την ηλεκτρική σκούπα χωρίς ενοχλήσεις και χωρίς διαλείμματα. Με το δεύτερο μάθημα μπορούσα πλέον να ανεβαίνω και τις σκάλες χωρίς να πονάω.

Είναι από τις σπάνιες φορές που μου προτείνουν έναν επαγγελματία ως αποτελεσματικό και αποδεικνύεται όντως έτσι. Πέρα από αυτό όμως, πρόκειται και για έναν ευχάριστο, ευγενικό και υπομονετικό άνθρωπο που σε κάνει να νιώθεις άνετα από το πρώτο λεπτό!

Είμαι σίγουρη πως θα βελτιωθώ πλήρως ώστε να ξαναρχίσω τις αγαπημένες μου αθλητικές συνήθειες όπως το κολύμπι και η ορειβασία!!!