Remote Personal Training

Remote Personal Training

Personal Training από απόσταση

Το Body Solutions στηρίζει και καθοδηγεί τις κινητικές και εμφανισιακές σας ανησυχίες και από μακρυά. Το πάθος μας για αποτελεσματική και ασφαλή γυμναστική, καθώς και το όραμά μας για λιγότερους υποκινητικούς και υπέρβαρους ανθρώπους, μας έδωσε την απαιτούμενη ώθηση ώστε η απόσταση να μην αποτελεί πλέον εμπόδιο στην επίτευξη των στόχων σας.

Οργανώνουμε, καθοδηγούμε και στηρίζουμε κάθε προσπάθεια που στοχεύει:

 • Στη βελτίωση της σωματικής εμφάνισης
 • Στην ποιοτικότερη και λιγότερο επίπονη κίνηση
 • Στην άυξηση της σωματικής απόδοσης

Και για του λόγου το αληθές, εδώ είναι τα αποτελέσματα του πρώτου πελάτη που δοκίμασε το 2014 τη συγκεκριμένη υπηρεσία, με ηλεκτρονική επικοινωνία, μέσω email και Skype.

Πως λειτουργεί

 • Στοχοθέτηση και  λήψη ιστορικού μέσω Skype
 • Μυοσκελετική αξιολόγηση:

Αποστέλλετε 4 ολόσωμες φωτογραφίες (1 μπροστινή, 1 δεξιά και 1 αριστερή πλαϊνή, 1 οπίσθια) με μαγιό, χωρίς υποδήματα, στις οποίες πρέπει να απεικονίζεται ολόκληρο το σώμα (από την κορυφή του κεφαλιού έως και τα δάχτυλα των ποδιών). Επιπλέον, κατά περίπτωση, μπορεί να χρειαστεί η αποστολή βίντεο κατά την εκτέλεση κάποιον συγκεκριμένων κινήσεων – ασκήσεων.

 • Συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων:

Κατά το στάδιο αυτό αποφασίζουμε για το αν θα προχωρήσουμε σε παροχή της συγκεκριμένης υπηρεσίας για τη δική σας περίπτωση, με κριτήριο το κατά πόσο είναι δυνατή η απομακρυσμένη υποστήριξη των στόχων σας.

 • Σχεδιασμός και αποστολή υλικού:

Εφόσον πληρούνται οι απαραίτητες προϋποθέσεις, λαμβάνετε συνήθως εντός 7 ημερών, αρχείο excel το οποίο εμπεριέχει το πρόγραμμα γυμναστικής, καθώς και οποιαδήποτε άλλη υπόδειξη εξυπηρετεί την επίτευξη των στόχων σας.

Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

Πόσο κοστίζει και τι περιλαμβάνει η υπηρεσία remote personal training;

Η υπηρεσία κοστολογείται στα 200 ευρώ και περιλαμβάνει:

 • Τη λήψη (μέσω Skype), επεξεργασία και αξιοποίηση ιατρικού ιστορικού καθώς και όλων των απαραίτητων πληροφοριών που σχετίζονται με το σχεδιασμό ενός αποτελεσματικού εξατομικευμένου προγράμματος άσκησης.
 • Την επεξεργασία και αξιοποίηση των απαιτούμενων φωτογραφιών και βίντεο, που σχετίζονται με τη μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας και της ασφάλειας του εξατομικευμένου προγράμματος.
 • Τη δημιουργία και παράδοση εξατομικευμένου προγράμματος άσκησης και φυσικών δραστηριοτήτων, συνοδευόμενο από όλες τις απαραίτητες επισημάνσεις και διευκρινήσεις.
 • Την εφ’ όρου ζωής πρόσβαση στα βίντεο των ασκήσεων που εμπεριέχονται στο τρέχον εξατομικευμένο πρόγραμμα καθώς και οποιασδήποτε νέας άσκησης περιέχεται σε μελλοντικά προγράμματα.
 • Την επίλυση κάθε προβλήματος και την απάντηση κάθε ερωτήματος (μέσο Skype ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) που σχετίζεται με το εξατομικευμένο πρόγραμμα άσκησης καθώς και οποιαδήποτε άλλη οδηγία εμπεριέχεται στο απεσταλμένο αρχείο excel.
 • Τη συστηματική παρακολούθηση της προόδου και της επιτήρησης του εξατομικευμένου προγράμματος άσκησης και φυσικών δραστηριοτήτων.
Πως μπορώ να μάθω αν η υπηρεσία remote personal training είναι διαθέσιμη για εμένα;

Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να μάθει για το εάν η υπηρεσία είναι διαθέσιμη ακολουθώντας τα εξής βήματα:

 • Αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στο info@bodysolutions.gr για προγραμματισμό ραντεβού στο Skype.
 • Λήψη ιατρικού ιστορικού και όλων των απαραίτητων πληροφοριών που σχετίζονται με τη δημιουργία εξατομικευμένου προγράμματος άσκησης μέσω Skype.
 • Απάντηση εντός επτά ημερών για τη διαθεσιμότητα της υπηρεσίας.
Αν μετά την ολοκλήρωση της λήψης και επεξεργασίας του ιατρικού ιστορικού και όλων των απαραίτητων πληροφοριών που σχετίζονται με την υπηρεσία remote personal training, η απάντηση είναι αρνητική, επιβαρύνομαι οικονομικά για τη συνεδρία μέσω Skype;

Όχι, ο ενδιαφερόμενος δεν υπόκειται σε καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για την απάντηση οποιουδήποτε ερωτήματος που σχετίζεται με την άσκηση αλλά δεν αφορά το περιεχόμενο του τρέχοντος εξατομικευμένου προγράμματος και το περιεχόμενο του απεσταλμένου αρχείου excel, προβλέπεται επιπρόσθετη οικονομική επιβάρυνση και αν ναι πως προσδιορίζεται;

Ναι προβλέπεται. Οι απαντήσεις δίνονται μέσω Skype με χρονοχρέωση που ανέρχεται στο 1 ευρώ το λεπτό.

Πόσο μπορεί να διαρκέσει χρονικά ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα άσκησης;

Μπορεί να διαρκέσει από 4 έως και 12 εβδομάδες.

Η αποστολή νέου εξατομικευμένου προγράμματος άσκησης τι κόστος έχει;

Κοστίζει 50 ευρώ.

Στο κόστος της υπηρεσίας συμπεριλαβάνεται ο ΦΠΑ;

Ναι.

Θα μπορώ να καταλάβω και να εκτελώ σωστά τις ασκήσεις μέσω των παρεχόμενων βίντεο της υπηρεσίας αν δεν έχω μεγάλη εμπειρία στην προπόνηση αντιστάσεων;

Έχουμε φροντίσει ώστε τα βίντεο να είναι όσο το δυνατό πιο αναλυτικά και να προσομοιάζουν στο μέγιστο δυνατό βαθμό τη φυσική μας παρουσία στο χώρο του ασκούμενου. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για την αναλυτικότητα και τον τρόπο με τον οποίο μεταφέρουμε κάθε πληροφορία που σχετίζεται με την επιδεικνυόμενη άσκηση.