Κρυσταλλία Αθανασοπούλου


κρυσταλλία αθανασοπούλουΜια πολύ ζεστή μέρα του Σεπτέμβρη του 2015, μάλλον ευθυγραμμίστηκαν οι πλάνητες… μια και εγώ αποφάσισα να ξεκινήσω γυμναστική και να γνωρίσω τυχαία το Γιώργο… «Αν φτάσω μέχρι τα Χριστούγεννα θα είναι επίτευγμα για μένα», του είπα στην πρώτη μας γνωριμία και τελικά έχω φτάσει αισίως τους 6 μήνες!!

Τα αποτελέσματα που έχω ήδη, είναι μάλλον εντυπωσιακά, δεδομένου ότι η γυμναστική για μένα υπήρξε… άγνωστη λέξη στο μεγαλύτερο μέρος της ενήλικης ζωής μου. Για μένα όμως δεν είναι καν αυτό το σημαντικότερο. Η άνεση και η οικειότητα που νιώθω όλο αυτό το διάστημα μέσα στο χώρο του Body Solutions, καθώς και η ευγενική και απόλυτα επαγγελματική αντιμετώπιση που εισπράττω από το Γιώργο έχουν υπάρξει οι σημαντικότεροι παράγοντες που με έχουν κάνει να συνεχίζω μάλλον απτόητη και με ενέργεια.

Η γυμναστική δεν υπήρξε ποτέ το φόρτε μου, οπότε δεν έχω μέτρο σύγκρισης άλλους γυμναστές, αλλά για να είμαι ειλικρινής δε νομίζω ότι θα γνωρίσω κιόλας! Μάλλον η πρώτη μου φορά ήταν και η τυχερή και βλέπω να μένω με αυτή.