Remote Personal Training


Remote Personal Training

Το remote personal training (γυμναστική με καθοδήγηση από απόσταση) δεν είναι μόδα και έχει κάθε λόγο ύπαρξης. Αν κάποιος με ρωτούσε για το remote personal training πριν την άνοιξη του 2015 θα του απαντούσα… ότι δεν είμαι σίγουρος! Το ενδιαφέρον του κόσμου να βοηθηθεί από τις υπηρεσίες μου παρακάμπτοντας το πρόβλημα της απόστασης, με ώθησε στο να το οργανώσω και να το κάνω να δουλέψει.

Όταν μπορείς να έρχεσαι στο BODY SOLUTIONS ακόμα και αν μένεις στην άλλη άκρη του κόσμου:

Με προγράμματα και υπηρεσίες όπως το Skype και το google drive στην διάθεση μου, το μόνο που χρειαζόμουν ήταν η δημιουργία μιας βάσης δεδομένων οπτικοακουστικού υλικού. Ομολογώ ότι είμαι πάρα πολύ τυχερός που ο πρώτος μου πελάτης ήταν ένα είδος ημι-remote personal training.

Τι θέλεις να πεις;

Ο Δημήτρης έτυχε να είναι πολύ καλός φίλος από τα παλιά και να βρίσκεται σε μια απόσταση που μπορούσαμε να κάνουμε και 1-2 ραντεβού το μήνα από κοντά. Έτσι, την άνοιξη του 2015 κυριολεκτικά μπήκαν οι βάσεις για μια υπηρεσία που ωρίμασε προοδευτικά και τον τελευταίο καιρό έχει γίνει περιζήτητη.

Ο Δημήτρης, ο 1ος remoter σε δράση…

Δημιουργώντας υλικό για το remote personal training

Αυτή η διαδικασία ομολογώ ότι είναι από τις πιο χρονοβόρες και τις πλέον απαιτητικές. Κάθε βίντεο που χρησιμοποιώ για την επίδειξη ασκήσεων και όλων των κινήσεων που εξυπηρετούν την διαδικασία της μυοσκελετικής αξιολόγησης, δημιουργείται από εμένα προσωπικά. Η αποτελεσματική επίδειξη μιας άσκησης από απόσταση δεν μπορεί να περιορίζεται απλά στην βιντεοσκόπηση της εκτέλεσης της. Για το Body Solutions κάθε βίντεο αποσκοπεί στην μεταφορά εικόνας και πληροφορίας για την αποτελεσματικότερη καθοδήγηση του ασκούμενου. Κάθε βίντεο έχει δημιουργηθεί με σκοπό να υποκαθιστά την φυσική μου παρουσία στο μέγιστο δυνατό βαθμό.

Διαλέγοντας πελάτες για το Remote personal training

Το remote personal training είναι πραγματικά μια εξαιρετική ιδέα που μπορεί να βοηθήσει ένα μεγάλο μέρος ασκουμένων να γυμναστεί αποτελεσματικά και με ασφάλεια με το μικρότερο δυνατό κόστος. Παρόλα αυτά δεν πρέπει να παραβλέπουμε την ύπαρξη συγκεκριμένων αδυναμιών. Για ορισμένες κατηγορίες ανθρώπων η απόσταση μπορεί να είναι όντως ένα ανυπέρβλητο εμπόδιο. Αυτό είναι κάτι που συνήθως αποφασίζω μετά την λήψη του ιατρικού ιστορικού. Κινητήριος δύναμη των υπηρεσιών μου από την πρώτη στιγμή ήταν και είναι η ποιότητα και το αποτέλεσμα. Κατά συνέπεια, δεν αναλαμβάνω έναν ασκούμενο για τον οποίο κρίνω ότι οι υπηρεσίες μου δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες και τις προσδοκίες του.

Ο Κώστας ως remoter ξεπέρασε το πρόβλημα με την μέση του πολύ γρήγορα και επέστρεψε στο πάθος του. 

Αποτελέσματα και μαρτυρίες απο το Remote personal training

Όπως ανέφερα και στην αρχή, πριν από το 2015 δεν ήξερα αλλά ούτε μπορούσα να φανταστώ πόσο αποτελεσματική μπορεί να είναι μια τέτοιου είδους υπηρεσία.

Μετά από 2 χρόνια πρακτικής εμπειρίας και εξέλιξης του remote personal training, η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεται να πω ή να προσθέσω τίποτα περισσότερο στα λεγόμενα των ατόμων που το δοκίμασαν. Αυτό που σίγουρα δεν περίμενα είναι η δυνατότητα αυτής της υπηρεσίας να στηρίζει και να εξυπηρετεί ακόμα και την αποκατάσταση ορισμένων μυοσκελετικών προβλημάτων.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι η συνεισφορά διαιτολόγων όπως ο Ανδρέας Ζουρδός & ο Θοδωρής Κάρτσωνας έχει κριθεί πολλές φορές απαραίτητη για την επίτευξη στόχων που σχετίζονται με την σωματική εμφάνιση.

Ακολουθούν σύνδεσμοι με προσωπικές μαρτυρίες ατόμων που γυμνάστηκαν μαζί μου από απόσταση:

1) Χρήστος Ζορμπάς

Ο Χρήστος με την βοήθεια της διαιτολόγου του Μαριέττας Μαρκούση κατάφερε να χάσει 9kg σε 6 μήνες. Να μειώσει την περιφέρεια μέσης του κατά 7cm και να αυξήσει την μυϊκή του μάζα κατά 1kg ασκούμενος στο σπίτι του με ελάχιστα μέσα.

2) Κυριάκος Τζιτζιρής

3) Δημήτρης Λιόλιος

4) Νίκος Καραγιάννης

5) Ζήσης Μαδεμλής

6) Δημήτρης Λιπαντετζόγλου

Το αποτέλεσμα του Δημήτρη ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

7) Γιάννης Καραπαναγιωτίδης

8) Δ.Α. ”O πόνος στον αυχένα μου υποχώρησε μέσα σε ένα μόλις μήνα και ήδη νιώθω το σώμα μου πιο δυνατό και γυμνασμένο.”

9) Γιώργος Γεωργακόπουλος

10) Γιάννης Βολακάκης ”Με σιγουριά μπορώ να πω ότι το  Body Solutions δεν είναι απλά άλλο ένα επιχειρηματικό brand, αλλά όνομα και πράγμα!”

11) Αποστόλης Ντάνας

Ο Αποστόλης ξεπέρασε τον πόνο στον ώμο και άλλαξε την εμφάνιση του.

12) Νάσος Δάγκαλης ”Θα το πω ευθέως: ο Γιώργος ξέρει!”

Μετά από 19 μήνες ο Νάσος κατάφερε να προσθέσει 40kg στην 1 μέγιστη επανάληψη του στο κάθισμα. Στο βίντεο που ακολουθεί ολοκληρώνει για πρώτη φορά μια επανάληψη στα 170kg.

13) Μάνος Κελαϊδίτης “Πλέον, διανύω την καλύτερη περίοδό μου από τότε που ξεκίνησα να αθλούμαι. Εδώ και μερικούς μήνες δεν έχω πόνους πουθενά, οι επιδόσεις μου στο τρέξιμο έχουν βοηθηθεί πολύ και το σώμα μου έχει αλλάξει.”

14) Πανέτσου Μαριλέτα. ”Με κάθε ειλικρίνεια και τον απέραντο σεβασμό μου σε ευχαριστώ για όσα εισέπραξα”.

 

Πως μπορώ να μάθω αν η υπηρεσία remote personal training είναι διαθέσιμη για εμένα;

Μπορείς να μάθεις για το εάν η υπηρεσία remote personal training είναι διαθέσιμη ακολουθώντας τα εξής απλά βήματα:

  • Αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στο info@bodysolutions.gr για προγραμματισμό ραντεβού στο Skype ή το facebook messanger.
  • Λήψη ιατρικού ιστορικού και όλων των απαραίτητων πληροφοριών που σχετίζονται με τη δημιουργία εξατομικευμένου προγράμματος άσκησης μέσω Skype.
  • Απάντηση εντός επτά ημερών για τη διαθεσιμότητα της υπηρεσίας.
Σημαντική ερώτηση
Αν μετά την ολοκλήρωση της λήψης και επεξεργασίας του ιατρικού ιστορικού και όλων των απαραίτητων πληροφοριών που σχετίζονται με την υπηρεσία remote personal training η απάντηση είναι αρνητική;
Επιβαρύνομαι οικονομικά;

 

Όχι. Δεν υπάρχει καμία οικονομική επιβάρυνση.

 

 

 

 

+ There are no comments

Add yours

Αφήστε το σχόλιό σας